info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Prijsuitreiking Liesbeths Uitdaging 2006/2007

Gepost in: Vrienden

Zoals eerder bekend was werd er vrijdag 13 mei het grote (on)geluksfeest gegeven door AKEE. Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover. Eindelijk werd de winnaar bekend gemaakt. Er waren 7 kanshebbers, en 1 hoofdprijs. Een vust bier!

Liesbeth had vanaf 21:00 de prijs van een consumptie verlaagd naar 1 euro voor alle mensen die meegedaan hadden. Dit hoefde natuurlijk geen 2 keer gezegd te worden. Vooral niet met de prijsstijging in Horst met 0,10 cent per consumptie was 1 euro prima te doen. Inmiddels liggen de Horstse consumptieprijzen op 1,60. Nog een schijntje met de 'stad'. :D

Toen om 23:00 Karin Vogels de microfoon vastpakte was de spanning om te snijden. Niemand dronk, niemand praatte, iedereen wilde weten wie nou de gelukkigen waren geworden. Allereerst was er de originaliteitsprijs te vergeven. Deze werd gewonnen door het 'God is a DJ' team. Het feest waar een echte hostess door de kroeg rondliep en alles in het teken stond van godsdienst en Faithless.

Niet veel later werd het weer muisstil, de muziek ging zacht en de klanken die uit de microfoon getoverd werd vertelden ons dat de winnaar bekend was gemaakt....VC de Feer met het feest "Spring Break 2007". WAT!! Jep, helaas mannen, wij zijn het niet geworden. Helaas pindakaas. Volgend jaar beter. We gunnen het de jongens van harte, ze kunnen rekenen op een duchtige competitie als in Oktober 2007 de 2e ronde start van "de Uitdaging".

Desalniettemin een erg gezellige avond, nu maar hopen dat de vrijdagavonden bij Liesbeth's aan blijven houden.

Top

Reacties op 'Prijsuitreiking Liesbeths Uitdaging 2006/2007' (0)

Geen reacties

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):