info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Puur met Crazy Guitars bij Liesbeths

Gepost in: Vrienden

Zaterdag 19 mei was het zover, na een verwelkoming van aardbeien met pure chocolade mocht de 3-koppige band 'Puur' de avond van genot en plezier voorzien. Puur was die dag naar Liesbeth's te Horst gekomen om ook hier hun nieuwe formule "Crazy Guitars" met het publiek te testen. Nadat ze dat al eerder bij onder andere het kleinste cafe van Horst hadden gedaan. Ditmaal stonden er 200 man met smacht te wachten op wat komen ging. Het was aan Joep Hoebers (Bekend van o.a. DNF, Fuzzy Lumpkin en de musical Jesus Christ Superstar), Joep van Wegberg (Bekend o.a. van de band Vagus, Fuzzy Lumpkin en DNF) en Loes Hoebers (bekend van o.a.Fuzzy Lumpkin) om hun capaciteiten te bewijzen en ieder een onvergetelijke avond te verzorgen. Tevens was er een gastoptreden van Lucas Segers die samen met Joep van Wegberg een duet gezongen heeft.

Puur met Crazy Guitars te Liesbeth's

Puur is een band die je het beste kunt omschrijven als een altijd up-to-date jukebox. Ze spelen bijna alle genres die vertaald worden naar akoestische sferen. Genres als Blues, Jazz, Rock, Pop en Nederpop zijn met volle overtuiging opgenomen in het repertoire van het drietal.

Op de helft van de avond werd de reguliere set weggegooid en werd de nieuwe formule uitgetest. Crazy Guitars is een weerspiegeling van de wereldbekende formule van Crazy Piano's, onder andere in Nederland in Scheveningen te vinden. Het publiek vraagt nummers aan (waar geen geld voor betaald hoeft te worden :)) waarna Puur deze gaat spelen. Als het nummer mogelijk is om in akoestische sferen te spelen, is men garant hun favoriete nummers te horen te krijgen.

Een avond om niet snel te vergeten, die eenieder ook kan meemaken als ze op 23 Juni of 14 Juli 2007 vanaf 21:00 bij Liesbeth's te Horst aanwezig zullen zijn. Tot dan!

Top

Foto's van 'Puur met Crazy Guitars bij Liesbeths' (2)

 1. puur
  229x bekeken

  dsc02728-800.jpg
 2. puur met lucas
  150x bekeken

  dsc02728-800.jpg

Top

Reacties op 'Puur met Crazy Guitars bij Liesbeths' (2)

Door: Marcel op zondag 10 Juni 2007 01:06
Geachte,

Voor de duidelijkheid wil ik u vermelden dat Crazy Guitars al een bestaand concept is, welke al geruime tijd loopt zowel tent feesten als een tour met City Fm, aan deze act doen o.a. Huub van der Lubbe, Bert Heerink, Syb van der Ploeg, Laura Vlasbom e.v.a mee.

Wellicht handig om te weten.
Door: Bram de koning op zaterdag 23 Juni 2007 19:00
Heey,
Heeft PUUR ook een website??
Kan zo via internet namelijk niks vinden...

Mazzel,
Bram

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
 1. (verplicht)
 2. (verplicht)
 3. (verplicht)
 4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

 5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
 6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
 7. Onthoud mijn gegevens:
 8. E-mail mij de reactie(s):