info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

1 jaar www.mikevanhoenselaar.nl

Gepost in: Algemeen

Eindelijk is het zover, 361 dagen na het eerste bericht van Trendensity by Mike van Hoenselaar, nog steeds aan de blog.Ik moet eerlijk bekennen dat het me best wel tegen valt. Het vraagt toch best veel tijd wil je continu de bezoekers dezelfde kwaliteit blijven bieden. Nu had ik in Turkije velen malen meer tijd en was de kwaliteit best netjes op peil zoals ik die zelf voor ogen had. Sinds dat ik terug ben is het alleen maar bergafwaarts gegaan.

Twee berichten per maand is iets dat ik niet graag doe, daar wil ik toch wel verandering in gaan brengen. Maar desalniettemin heb ik nu 109 berichten in 1 jaar tijd geplaatst, toch goed voor 1 per 4 dagen.

Inmiddels hebben meer dan 150.000 verschillende mensen deze site bezocht met in hoogtij een bezoekeraantal van 200 unieke mensen per dag. Nu ligt het ergens rond de 100.

Natuurlijk iedereen bedankt, en we gaan voor nog een jaartje. Ik hoop binnenkort weer eens de maandaglink op te kunnen pakken, maar mijn RSS-tik / verslaving is en beetje verdwenen, heb nu een andere verslaving gevonden ;).

Top

Reacties op '1 jaar www.mikevanhoenselaar.nl' (0)

Geen reacties

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):