info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Vagus the Band

Gepost in: Vrienden

Daar stond de band dan die avond. De gave band Vagus had haar eerste optreden op de Castenraayse kermis. Niet meteen groots, maar Vagus had wel een mooi opstapje naar een volgend optreden als Jazz/Pop/Rock/Funk band.

Vagus The Band

 

Vagus the Band

Vagus is een samenstelling van vier jongens die allemaal al veel muzikale ervaring hebben in de pop/rock/funk/jazz scène. Het viertal kwam in augustus 2006 bij elkaar en vond de klik meteen. De bandleden wisten meteen wat ze wilden en gingen aan de slag. De muziekstijl die Joep, Jeroen, Christian en Willem (aka Vagus) maken ligt dicht naast dat van diverse popidolen zoals: John Mayer, Michael Bublé, Jack Johnson, Eric Johson, James Morrison en nog vele anderen.
De muziek gaat puur uit van het gevoel en de spanningen. Als band gaat Vagus hier dieper op in en voegt hier leuke muzikale sausjes aan toe. Echter blijft het motto: “Less is More”, wat eveneens ook een titel is van een nummer van Vagus.
Nog steeds repeteert Vagus trouw elke zondag in de Bosuil te Weert. De ideeën die ze tijdens de repetities uitbuiten zijn vloeirijk en erg muzikaal. (tekst van de Vagus-site)

 

Vagus the band

Joep, Willem, Jeroen en Cristian zijn samen al even aan de weg aan het timmeren om een nieuwe frisse band neer te zetten met een geheel eigen sound. 90% eigen nummers (Met mijn persoonlijke favoriet: Einstein's Theorie) en de rest heerlijke meezingcovers. Ik heb me dan ook erg goed kunnen vermaken. Jammer dat het in het gemeenschapshuis wat minder klonk. De drums waren naar mijn gevoel te hard, de lichtshow klote en af en toe heel schel geluid voor zo'n kleine zaal. Zo dat was de kritische noot. Die gelukkig allemaal de PA aan te rekenen zijn. Het was een lekker uurtje op de zaterdagavond dat ik voor geen goud had willen missen.

De site, de Hyves-pagina en hun mySpace-profiel zijn mooie sites om meer informatie te verzamelen.

Deze post is ook een soort van wedstrijdje tussen Marc Hensen en mij. Marc was namelijk ook bij Vagus komen kijken en toen dacht ik, aangezien we beiden een weblog hebben, eens kijken wie er met het zoekwoord "Vagus" bovenaan kan komen staan in de zoekmachines. Vooralsnog wordt het zwaar, aangezien er nu al 14.700 pagina's zijn die gevonden worden op Vagus. Ik ben benieuwd.


UPDATE: Inmiddels is de pagina van Marc geindexeerd en staat hij met het zoekwoord Vagus op de 19de plek, de mijne is gister ook geindexeerd en ik sta op de 21ste plek. Ik ga nu mijn tekst optimaliseren om nog hoger te komen.

UPDATE: Ik heb de tekst weer eens grondig getest. Kijken wat hij nu gaat doen.

 


 

 

Top

Foto's van 'Vagus the Band' (1)

 1. vagus
  49x bekeken

  dsc02728-800.jpg

Top

Reacties op 'Vagus the Band' (0)

Geen reacties

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
 1. (verplicht)
 2. (verplicht)
 3. (verplicht)
 4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

 5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
 6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
 7. Onthoud mijn gegevens:
 8. E-mail mij de reactie(s):