info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Helaas pindakaas voor de Dutch Design Week (DDW)

Gepost in: Trendensity

Helaas pindakaas voor de Dutch Design Week. Door omstandigheden geen leuke dag morgen in Eindhoven voor mij. Door de afronding van de een-na-laatste periode op school, ben ik tijdens mijn vakantie bezig met alles af te maken, ondanks dat ik opdrachten al in het voren had gemaakt.

Maar de Dutch Design Week dus. Een event waar je als IMD'er zeker naar toe moet gaan. Van 20 t/m 28 oktober vormt Eindhoven voor de zesde keer het levendige podium van het grootschalige design-evenement Dutch Design Week. Onder het thema ’Design Works’, kan het publiek negen dagen lang tentoonstellingen bezoeken, lezingen bijwonen en kennis maken met de nieuwste producten en ontwikkelingen op het gebied van design. Zowel gevestigde ontwerpers als nieuwkomers gebruiken Dutch Design Week om hun werk te tonen en hun ideeën aan het publiek kenbaar te maken. Door middel van exposities, lezingen, bedrijfsbezoeken, symposia en workshops worden de verschillende facetten van het hedendaags Nederlands ontwerp belicht: van proces tot product, van industrieel ontwerp tot toegepaste kunst.

Iets waar de 3 musketiers na de PICNIC van even geleden wel oor naar hebben, maar het is nu even niet anders. Die eindpresentatie van ons Lowlands-project is na dinsdag gelukkig achter de rug (hier later meer over) en is het wat rustiger. We wachten af.

Ik hoor graag wat iedereen die wel geweest is er van vond.

Top

Reacties op 'Helaas pindakaas voor de Dutch Design Week (DDW)' (2)

Door: David op dinsdag 23 Oktober 2007 20:32
Ik baal ook, zo verschrikkelijk veel werk liggen, dat het gewoon niet lukt..

(mijn vriendin is daarentegen wel geweest, dus ik heb wel wat meegekregen)
Door: Marc op dinsdag 23 Oktober 2007 23:10
Door het ziek zijn van afgelopen weekend en mijn computer die naar de haaien ging zit het er voor mij ook niet in. Balen, maarja gelukkig gaan we er niet dood aan!

Kan niet wachten tot na de presentatie van ozne Lowlands Shit.

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):