info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Ontspannend genieten bij Sauna Palace

Gepost in: Vrienden

Afgelopen dinsdag kreeg ik eindelijk mijn verrassing. Karin had mijn cadeau voor mijn verjaardag 'eventjes' bewaard. Maar je hoorde mij niet klagen. Het was een ontspannend bezoek aan Sauna Palace, te Koersel. En genieten was het!

Sauna Palace

Prive Sauna - Sauna Palace Koersel
Hemels sauna-plezier ervaren in een sfeervolle omgeving met: zwembad 30°, jacuzzi 37°, Finse sauna (met zicht op zwembad), Infra-rood sauna met licht-therapie, Relaxruimte met zelfbedieningsbar, Relax-massages en dineren à la Carte aan het zwembad.

Onze Sauna Palace-ervaring

Het was heel even zoeken met de navigatie, omdat Nieuwendijk 3 bij de navigatie net even ergens anders lag, maar gelukkig dat we wat eerder waren dus kwamen we er toch nog op tijd aan.

Kaatje had voor een arrangement gekozen waarbij er eerst een massage gegeven werd, die was lekker, alleen ze kneep stiekem toch wel een beetje :p.

Finse sauna

Daarna mochten we in de prive sauna, hoe vet is dat, een heel huis voor jezelf met alle gemakken voorzien. We probeerden daarom maar eerst de Finsa sauna uit met een graadje van 90 graden. Heerlijk lekker warm genieten op de wel wat krakende planken.

Zwembad en de koude jacuzzi

Toen we hier genoeg van hadden, hebben we een poging gewaagd om in de jacuzzi te gaan. Deze was dus niet echt 37 graden. Toen toch maar in het zwembad gegleden, want echt warm was dat ook niet. De ervaring was nu wel wat minder aan het worden. Je betaald toch best veel geld om hier te komen, verwacht je wel dat er warm water is.

De handy man van Sauna Palace

Toen de douche ook nog koud water gaf, zijn we toch maar even op de intercom gaan drukken. Het verhaal uitgelegd, en 5 minuten later stond er een man achter de deur die ons met de bewoonde wereld verbindt. 'Het is gemaakt', zei hij. Probleem was dat hij over moest schakelen naar een ander reservoir of iets en dat hij dat niet deed, maar na het resetten wel. Maakte ook allemaal niet, wij hadden weer warm water.

Compliment aan de service

Warm water was erg fijn om dat terug te hebben, maar als de handy man ons dan ook nog verteld dat we in plaats van 2 uur, nu een uur langer mochten blijven , zijn we natuurlijk in onze nopjes. Dat is pas service, waar menig bedrijf nog wat van kan leren. Wij hebben ons daarna toch maar eens extra genietend opgesteld.  Lekker een vol half uur in de jacuzzi relaxen. Dat is nou wat je noemt, WAUW!!

De infra-rood sauna en de relaxruimte mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Even alle koekjes en appels verorberd. We betalen er tenslotte voor :p, we blijven Nederlanders.

Terugreis

Toen we betaald hadden en eenmaal begonnen waren aan onze terugreis, om 0:00, moesten we nog een anderhalf uur terug rijden. Als de navigatie ons dan ook nog verkeerd stuurt en een of ander bospad op stuurt kwam het padvindersinstinct bij mij toch echt even niet op. Maar het is gelukkig allemaal prima in orde gekomen. Het was een heerlijk ontspannend verjaardagscadeautje van mijn moppie. Dat heeft ze maar mooi gedaan. Ik raad het dan ook aan iedereen aan. Met zijn tweetjes alles voor jezelf. Heerlijk! Bedankt mop!


Top

Reacties op 'Ontspannend genieten bij Sauna Palace' (6)

Door: Kaat op vrijdag 26 Oktober 2007 11:21
Het was inderdaad erg.... (ont)spannend ;) hihi...

Door: Judith op maandag 5 November 2007 21:45
Kaatje, ik ben over twee weekjes ook jarig!! Krijg ik ook zown leuk cadeautje? :P Super relax ziet het er uit zeg! Hopelijk hebben jullie er lekker genoten, dat moet haast wel!

Kus, Judith

PS. Grappig trouwens, jullie 2 samen!
Door: Kaat op maandag 5 November 2007 21:48
Met welke Judith heb ik het genoegen?! En genoten hebben we optimaal!!! Van de sauna en van elkaar!!!!
Door: Mercurio op zaterdag 28 April 2012 00:30
Geen goede service Wij zijn ook bij sauna palace geweest en ik moet zeggen dat het heel erg tegenviel, om te beginnen met het eten dat we niet op het gevraagde tijdstip hebben gekregen maar welgeteld 40min later uiteindelijk dan toch ons eten gekregen en kwamen we tot de vaststelling dat de lasagna uit een pakje kwam en het was ook maar bitter weinig, het volgendewaar we ons ook aan ergerden was de zwembadbodem die vol met viezigheid lag mijn vrouw is er dan maar niet in geweest en de jacuzzi waarvan blijkbaar de verlichting niet werkte en dit allemaal voor de prijs van 186euro??? De eerste maar ook wel de laatste keer bij jullie hoor!
Door: Booke op donderdag 9 Augustus 2012 11:16
Wij hebben ook al wel enige privé saunabeurten achter de rug en deze was gewoonweg slecht te noemen. Het begon al bij aankomst. De vorige klanten waren zich nog rustig aan het omkleden toen onze tijd inging. Normaal gezien is de kleedruimte apart maar ze zijn er aan het werken dus het omkleden is in de sauna zelf te doen. Een echte opruim/poetsbeurt is er niet geweest. De jacuzzi was koud. Het zwembadwater had ongeveer dezelfde temperatuur. En in de douche staat schimmel en valt elke 7 sec. uit .. In de infraroodsauna staat een irritant licht en het zat er vol vliegen. We hadden er na 3min. genoeg van en hebben onze kleding terug aangedaan. We kregen als uitleg dat er met regelmaat iets uitvalt waardoor er geen warm water genoeg meer is en we hadden dat moeten laten weten dan hadden ze het dadelijk opgelost. Zoals ik hierboven lees klopt dat maar wij hadden er gewoon geen zin meer in. We hebben betaald en zijn in ons warm bedje gekropen. Volgende keer gaan we terug naar Zensiness in Diepenbeek ..
Door: Booke op donderdag 9 Augustus 2012 11:18
Kleine schrijffout : ik bedoelde niet na 3 minuten maar na 30 :-)

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):