info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Laatste 8 weken als Fontys-student

Gepost in: Fontys

Het einde is in zicht. Nog tot eind januari en dan ben ik op papier nog wel een student van Fontys Eindhoven, maar ik ben fysiek niet meer aanwezig. Begin februari gaat mijn stage in en ben ik op weg om mijn felbegeerde Bachelor-diploma te halen. Ik moet nog wel in 8 weken een stageplek zoeken, dus als iemand nog een plekkie weet, schroom niet om het me te vertellen. stage@mikevanhoenselaar.nl kun je hiervoor gebruiken.

Inmiddels moet ik nog 1 vak inhalen in die 3 en een half jaar dat ik nu op deze opleiding zit. Valt dus nog wel mee. Ik ben heel wat zaken op een rij aan het zetten met de IMR, zodat deze als ik wegval nog steeds door kan gaan. Het eindproject in deze 8 weken is een proces binnen Fontys aanscherpen en verbeteren. Als ik iets geleerd heb van de IMR, dan is het wel dat dat helemaal niet zo snel gaat, dat het heel erg lang duurt voordat er toestemming komt, dus het zal wel wederom uitlopen op een domper voor iedereen die met zoveel passie aan de opdracht gaat werken.

Uiteindelijk was mijn doel om cum laude te slagen, maar dat gaat niet lukken, dan maar alles boven de 7. Dat moet zeker wel lukken. Op naar de laatste loodjes!

Top

Reacties op 'Laatste 8 weken als Fontys-student' (3)

Door: Funzy op dinsdag 20 November 2007 19:34
Waarom vertel je niet van het prachtige idee om alle leerlingen in de laatste 8 weken op te splitsen in 2-en. Om elkaar daarna nooit meer te zien :S

Achja de laatste 8 weken moeten ze ons toch nog ff hebben denk ik.
Door: Mike van hoenselaar op dinsdag 20 November 2007 20:15
HElemaal gelijk Marc, helemaal niet aan gedacht.

Ik quote uit de 'Over Fontys' op fontys.nl:

...Met haar studenten wil Fontys een hechte en langdurige relatie aangaan....


Denk niet dat dat echt gaat lukken als ik zo iedereen hoor. Mijn mening is wat beter omdat ik WEET dat er veel meer gedaan wordt dan men denkt (IMR).

Brengt me meteen op een idee, ik zal eens na elke vergadering de kern bespreken, zodat de studenten weten wat er speelt en gedaan wordt.
Door: Nic op donderdag 1 November 2012 17:11
Weet jij wanneer je cum laude slaagt op fontys (international business and languages)?

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):