info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

360 graden virtuele rondleiding 'the House'

Gepost in: Stage

Poging 2. Ik kan jullie vertellen dat ik net een half uur verspild heb aan typen van tekst. 10 seconden voor opslaan druk ik op de verkeerde knop. dom! dom! dom! Maar ik wilde dus een 360 graden virtuele rondleiding laten zien.

-edit Hij is geupdate. Nog niet helemaal perfect  maar hier moet u het maar mee doen.Natuurlijk kan ik ook meteen even vertellen wat ik de hele week heb uitgespookt. Nou ik kan je zeggen, veel werken, veel eten en veel slapen op een lekker kussen. In de tussen periodes eten gekocht, gedoucht en turks proberen te praten. Ik kan jullie meedelen. Ik heb nu een woordenschat van ongeveer 20 woorden. Niet slecht na 1 week dacht ik zo.
Ik zal voor de gein na dit bericht een nieuw bericht maken met alle turkse woorden die ik ken. Dan zal ik dat bericht ook blijven updaten zodat jullie mijn turkse kennis kunnen bijhouden :D.

Maar de week...nou ik heb donderdag van Julia een rondleiding door Kumluca gehad. Was erg interessant. Veel gezien, maar ook veel hetzelfde. Het centrum van Kumluca is niet zo heel groot. Kleiner dan dat van Horst in ieder geval. Heel veel mensen voor hun kleine winkeltjes, moeite om een luttele ytl (lira) te verdienen. Zo ook op de groentenmarkt. Een lief klein oud vrouwtje knielend bij haar kistjes. 3 waren het er. Een kratje uien, tomaten en een kratje peulen. Ze deed haar  mond open toen we voorbij kwamen maar er kwam niks uit. En anders had het niet gebaat. Ik had mijn fruit net bij de buurman gekocht. Maar...ik beloof dat ik de volgende keer dat vrouwtje blij ga maken door 2kg tomaten bij haar te kopen!!
Ook waren we langs de kuaför (kapper) gekomen. U weet wat dat betekend...haha...alles eraf!!

Het reguliere werk waar mijn werkzaamheden deze week uit bestond was een hoop research naar gebruiksgemak, optimalisatie, compabiliteit en CSS (vormgeving) op het gebied van webdesign. Verder heb ik vandaag 7 presentaties gemaakt voor de verkoop van stukken grond in Karaöz. Laat het baten ;).

Na het werk vandaag maar eens flink boodschappen voor het weekend gaan doen. Totaal: 55,89 ytl (1 euro = 1,850 ytl|) dus ik was +/- 30 euro kwijt. Daarvoor kreeg ik:

- 2 pakken melk (süt)
- Cornflakes
- 4 soorten vlees (500 gram per soort)
- Een zak aardappelen (potatos)
- 3 uien
- Een bakje maïs
- Een zak chips
Volgens mij vergeet ik iets maar in Nederland had je denk ik hier al meer dan 30 euro voor betaald. Wie kan het mij vertellen.

Aankomend weekend staat er iets heel anders op het programma dan normaal. Geen Club-S, geen Liesbeths, geen Centrum, geen Zenith, Geen Kupke. Nee niets van dat alles. Zaterdagochtend ga ik werkkleding kopen in Antalya. Werkkleding ja, want zoals sommigen al gezien hadden had al wat alleen gezien de grote hitte hier kan ik dat niet echt lang aan. Elke dag wassen heb ik ook niet zo'n zin in. Dus dat is de middag. De avond wil ik met een vriend van Mevlüt naar Finike gaan. Geen Kumluca, want Kumluca staat niet echt bekend om haar geweldige uitgaansleven. Kumluca staat bekend als groot exporteur van tomaten en sinaasappels.
De zondag wil ik eindelijk dan eens gaan zwemmen. Aangezien ik hier toch maar een gooi hoef te doen om aan het strand te zitten komt dat helemaal goed, mits het weer een beetje meezit ;).
Dat is vooralsnog mijn weekend maar jullie zullen de daadwerkelijke verhalen allemaal na het weekend horen.

Eindelijk weer klaar. Weer een half uur verder. Hopen dat nu alles goed gaat.
Tot een volgende keer, iÿi aksamlar! ik ga nu heerlijk douchen...lekkerrr...mmmmmike

Top

Reacties op '360 graden virtuele rondleiding 'the House'' (4)

Door: Yvette op zaterdag 9 September 2006 14:24
Hallo hallo!!

Leuk filmpje!! Je moet alleen van je maaltijd toch een foto maken, want ik kon niet zien wat zich in het pannetje bevond ;)!
Verder heb ik natuurlijk een grove berekening gemaakt van je boodschappenlijstje. Ik haalde de 25 euro net niet. Waarschijnlijk is er qua prijs dus niet zo heel veel verschil met NL.
Is serieus al je haar eraf gegaan bij de kapper?? Dan moet daar ook heel snel een foto van op je site, ben benieuwd!!!
Geniet nog van je weekend!! Ik lees alles wel weer in je volgende verhaal!!

Dikke kus
Door: Daniella en roy op zondag 10 September 2006 11:23
Hey mikie..
Zo te zien mis je het thuisfront nog niet echt..Je redt je prima daar..
Jammer dat het filmpje niet op en top is, maar het ziet er wel relaxt uit..
Daniella MOEST snel een foto van jou zien, nadat je na de kapper geweest was..
Spreken je snel weer, word wel eens tijd..
Door: Marc op zondag 10 September 2006 23:35
Hey Mike,

Erg relaxed allemaal, maar het leest denk ik een stuk lekkerder als je niet in de U vorm praat! Je wordt dan niet plotseling een breezah sletje ofzo ;-)

je is prima!

// Marc
Door: Mikie op maandag 11 September 2006 07:21
@Marc
Klopt marc, alleen het is bedoeld als joke. Op zn belgisch u bedoel ik het. Maar er zit wel wat in idd. Ik zal kijken of ik het voortaan kan skippen. Fijne stage nog. dag dag

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):