info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Een heerlijk bericht(je)

Gepost in: Stage

Hier maar weer een mega kort bericht over de spannende avonturen van Mikey mike. Ik moet beginnen met wat huishoudelijke dingetjes.

Mededeling 1: Ik heb namelijk weer wat nieuws verzonnen. Ik heb een Bezoeker TOP 50 gemaakt. Een wat? Een ranking. Hierin kan iedereen zien hoe vaak hij/zij op de site is geweest en wanneer voor het laatst. Dat is op de hoofdpagina onder het kopje “bezoekers” te vinden. Zoals sommigen dan op valt is er de mogelijkheid om je naam in te vullen. Dit heb ik natuurlijk gedaan omdat die nummers die je nu ziet zo onpersoonlijk zijn. Die nummers zijn voor de niet technische lezers onder jullie IP-adressen. Elke computer heeft er een. Dus als je vanaf het werk de site bekijkt dan heb je een ander nummer dan dat je thuis kijkt. Zo krijgen we dadelijk dus een leuk overzicht wie er eigenlijk mijn site aan het bezoeken zijn en of deze mensen op dat moment de site aan het lezen zijn. Voor jullie iets minder interessant, maar voor mij heel erg leuk om te weten. Dus…een TIP voor de mensen die het nog niet begrepen hadden…ik had graag dat je op de bezoekerspagina even je naam in vult zodat ik bij kan houden wie er op mijn site komt.

Mededeling 2: Ik vind het natuurlijk hartstikke tof dat iedereen mij in de gaten houd. Maar dat kan ik dus alleen aan de statistieken zien die ik tot mijn beschikking heb. Aangezien er elke dag veel mensen kijken zou ik het eigenlijk ook op prijs stellen dat mijn harde werk op deze weblog niet onopgemerkt gaat. Een leuk verhaal, reactie, mededeling, nieuwtje, verhaal bij een foto, noem maar op zou mij eigenlijk wel goed dunken om deze site eens wat te laten opbloeien. Nu komt veel van de informatie nog van mijn kant uit.

Mededeling 3: Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Er is ook een fotoalbum gedeelte. Er werd mij laatst gevraagd waar alle foto’s heen waren omdat het niet bij te houden was. Elke foto die niet bij een bericht hoort staat ingedeeld in een fotoalbum. Ik heb inmiddels al verscheidene fotoalbums aangemaakt voor jullie. Van deze foto’s wordt geen melding gemaakt als er nieuwe foto’s in aangemaakt zijn dus jullie dienen deze fotoalbums zelf in de gaten te houden. Ik heb er nu wel voor gezorgd dat de laatste toegevoegde foto in de lijst weergegeven staat, dus als je daar een nieuwe foto ziet dan betekend dat dus dat er 1 of meer nieuwe foto's zijn in dat fotoalbum. Verder is een echte aanrader, Karaöz. Een verademing om te zien. Verder kan men ook op een fotoalbum reageren.

Mooi!! Dat is dat op naar de spannende verhalen, want ja die zijn er.
Waar was ik gebleven…oh ja het weekend. Dat weekend was dus erg relax. Ik heb me achteraf erg gedragen.

Zaterdagmiddag ben ik dus zoals gezegd naar Antalya gegaan voor wat inkopen. Bleek allemaal niet super duur te zijn alleen mikie had gemerkt dat ie krap bij kas zat tot het eind van de maand dus ik moest het rustig aan doen. Heb dus maar 2 longsleeves gekocht. 1 hippe en 1 flodder. Eenmaal bij het huis van familie Sav (huis van mij baas) aangekomen zag ik dat hun huis waar ik de allereerste nacht had geslapen inmiddels een klein paleisje geworden was. De muren waren af, de keuken zat erin, de slaapkamers waren nieuw, alleen de deuren zaten er nog nergens in. Nee, dus ook bij de badkamer/toilet niet) slik! Het zag er prima uit!

Eenmaal kennis gemaakt te hebben met de 2e dochter van Mevlut , Daylia (19jr), haar gevraagd of ze me Antalya wilde laten zien. Duygu was moe van het shoppen dus die had geen zin.Antalya bleek dus best wel gezellig. Ik keek mijn ogen uit in ieder geval. Ik zag gewoon jonge mensen. Mensen van mijn leeftijd. In de hete zon, in hippe kleren. Ik wilde meer. Maar dat kwam later wel.Na een uurtje gelopen te hebben weer aangekomen bij het kleine paleisje en onder het genot van een kop thee te leren klokkijken in het Turks.

Heel erg handig allemaal. Tegen 6 uur weer met de bus naar Kumluca. Het is anderhalf uur rijden naar Kumluca. Dus tegen half 8 thuis. Snel eten gemaakt want ik wilde nog wat gaan drinken met Tahir Beyatli. De vriend van Mevlut, wel 50+ maar spreekt in ieder geval een taal die ik enigszins begrijp. Nu komt het want ik mocht voor het eerst in de Jeep 4x4 rijden. Mevlut is in het weekend altijd bij zijn gezin in Antalya. Hij gaat door de week niet naar huis ’s avonds, maar is gezellig bij mij. Duszzz de Jeep is voor mij elk weekend. Heerlijk! Wel een oude bak, hij rijd slecht, stottert, geen snelheidsmeter, geen benzinemeter, geen radio, maar hij werkt!

Tegen 10 uur aangekomen in Finike om Tahir op te halen. We rijden door en gaan in de haven eerst een ommetje maken, na wat hakkelig Duits gebrabbel begint bij mij een hoop weer te dagen. Dus de gesprekken gingen steeds beter. Daarna nog wat gedronken om tegen half 1 in mijn bedje te liggen. (Das heel erg nieuw aangezien ik er normaal om 7 uur in lig op zaterdagavond haha)

Op de zondag was de planning om te gaan zwemmen. Nu was het geluk weer ergens in het noorden van Europa blijven liggen want het weer op zondag was niet echt veelbelovend. Dus geen zwempartij voor Mike. Dus heb ik de hele dag maar een beetje gerelaxt, wat filmpjes gekeken, wat gewerkt, tot aan een uur of 12, waarna ik mijn kussen hoorde roepen en er maar gehoor aan heb gegeven. Einde weekend #1.

Je hebt nu kunnen lezen dat mijn weekend relatief rustig was. Geen super spannende dingen gedaan, veel gerust om de week weer goed te beginnen. Die begon zeker goed. Maandagmiddag ben ik naar Karaöz gegaan. Jawel, de plaats waar ik ook de presentaties voor gemaakt had vorige week. Ik kan je zeggen…Koop er een huis! Het is daar zo geweldig. De foto’s zijn het bewijs. De foto’s die ik van het stuk land in aanbouw genomen heb zijn van een Rotterdams echtpaar. Het wordt een super grote villa van natuursteen met alles erop en er aan. Tennisbaan, basketbalveld, sauna, zwembad, alles! Kosten: € 200.000. Iets wat in Nederland al gauw meer dan 1.500.000 zou kosten. Ideaal voor mij is dat het eind November klaar is, dus dan ben ik er nog! Dan gaan we maar weer een kijkje nemen om eens mijn Nederlands bij te spijkeren haha).

Kustlijn van Karaoz:


De zonsondergang om Karaoz

Verder is het werk heel erg leuk om te doen. Ik bepaal een beetje mijn eigen uren. Gemiddeld een uurtje of 10 werken per dag. Daarna altijd lekker koken. Wat me steeds beter gaat bevallen. Heb toch niet voor niks altijd goed opgelet op mijn lieve mammie rond de klok van 6. Gister was echter een verrassing, ik werd gewoon getrakteerd op een etentje met mijn baş (baas). We hebben heerlijke forel gegeten (Heb wat foto’s van de BIG ass forellen meegeplaatst). Was wel eventjes wennen aangezien ik nog nooit, voor zover ik me kan herinneren, een vis met graat en al heb gehad. Of dan is het heeel erg lang geleden. Maar het was erg lekker.

Iets wat minder lekker was waren de vijgen..bah!!! Mevlut zo: “very very good, energy, energy!” , ik meteen : “Nou mooi dat kan ik wel gebruiken..” maar bah, bah, bah!! Nee niks voor mij. Heb de vijgen maar op de foto gezet zodat ik nooit meer kan vergeten hoe die dingen eruit zien.

De dinsdagavond toen maar heerlijk afgesloten met de nieuwste aflevering Prison Break S2e04! Hij was weer super goed! Nu kan ik weer een weekje wachten voordat ik de nieuwe kan kijken.

Nu ben ik 1100+ woorden verder en zijn jullie weer enigszins op de hoogte van mijn avonturen in het nederige Kumluca, Turkije.

Dag dag en een dikke kus voor allen.


Top

Foto's van 'Een heerlijk bericht(je)' (4)

 1. Lekker forel eten
  72x bekeken

  dsc02728-800.jpg
 2. Vijgen bah!
  85x bekeken

  dsc02728-800.jpg
 3. BIG ass forellen
  63x bekeken

  dsc02728-800.jpg
 4. BIG forellen
  73x bekeken

  dsc02728-800.jpg

Top

Reacties op 'Een heerlijk bericht(je)' (13)

Door: Tante jacqueline op woensdag 13 September 2006 19:30
Hallo Mike,

Opa en oma zijn nu hier. Ze waren benieuwd naar jouw site.
We zien dat je het daar goed voor mekaar hebt.
Wat een boel foto's zeg en het eten ziet er lekker uit (op de foto tenminste).
Stuur maar eens een receptje.
(niet van de dadels)

Namens oma en opa: de groetjes en tot wederhoren en ziens.
We zullen regelmatig een kop koffie bij onze niek komen drinken, dan kunnen we op de computer kijken.

Mike, de groetjes van ons allemaal en geniet ervan.Door: Yvette op woensdag 13 September 2006 23:50
Leuk leuk leuk om weer verhalen van je te lezen! Moet er alleen niet aan denken dat ik zo'n vis met graat en al zou moeten eten... Denk dat ik dan toch gelukkiger zou worden van de vijgen ;). Maar wat natuurlijk veel lekkerder is, is een Mojito, ja ja ja, die heb ik vandaag maar eens gemaakt...lekkerrrrr!!
Heb jij nog lekkere locale drankjes daar mogen nuttigen?? We kunnen namelijk alleen van je kookkunsten genieten...
Jammer dat je zondags niet zo'n heel mooi weer had. Bij ons was het echt gewoon weer heet (voor nederlandse termen dan..) en het was ook nog eens koopzondag!!!!
Zo, nu is het tijd voor mij om te gaan slapen!! Doei doei en een dikke kus
Door: Jean-marie op donderdag 14 September 2006 10:39
Watja, op die eerste foto.. Zie je achter de tafel michael niet zitten? op zijn hurken? Heeft hij zich weer verstopt he, hij achtervolgt ons overal :D

Big-ass fish inderdaad! Moet je mee oppassen want Steve Irwin heeft het geweten (ohh onder de gordel!)
Door: Jean-marie op donderdag 14 September 2006 10:43
ps: Heel leuk met die "nummers" ;-) maar Jeroen en ik heten nu allebei Jean-Marie (werk) omdat jij alleen checkt op IP adres..enja.. bij een groot bedrijf hebben alle PC's hetzelfde externe IP adres ;-)
Door: Mark op vrijdag 15 September 2006 16:15
Dude dude.. 10 uur per dag werken.. je kon wel gek zijn! Das ongeveer drie keer zoveel als dat een Turk per dag werkt ,p !
Geniet geniet en hoe zit het met de Turkse vrouwkes?
Ciao
Door: Mam op vrijdag 15 September 2006 16:39
Hallo lieverd
Wat heb je het toch druk en wat is je dag toch gevuld.Neem ook eens tijd voor jezelf.Je ziet erop de msn erg moe uit.Je hebt nogal wat weken voor de boeg He.Verder ons ip adres ken je toch?En op je animal planet heb je al goeie goldens gezien??Grapje die zullen er niet zijn toch.En ja hoor je hebt al eens eerder vis met graat gegeten,alleen heb ben wij pap en mam de graat verwijderd. groetjes een dikke kus en tot??
Door: Joep op vrijdag 15 September 2006 19:20
Ik denk maar aan weer eens te verhuizen... hmmm 200.000 is nie vl! ;-)
Goed om te lezen dat je het er wel naar je zin hebt, maar dat kan haast niet anders in zo'n mooie omgeving!

Hier is het druk, ben namelijk bezig met een eigen onderneming in de muziek en mijn scriptie nog aan het afschrijven. Ik ga waarschijnlijk een muziekschool oprichten samen met 2 andere supermuzikanten, mijn muziekschool zal waarschijnlijk de naam "Gitaarschool Joep van Wegberg" krijgen, vet h? Onze collectieve naam zal "Muziekschool De OpMAAT" zijn.

Als ik nog wat tijd extra overhad, zou ik naar je toe komen en lekker genieten van de mGv1ng, die is zoveel beter als in NL!
Geniet er maar lekker van dus....

Gr
Joepie
Door: Paul brienen op vrijdag 15 September 2006 23:24

haa die mike,

alles goed daar in turky??
hier wel hoor... jullie pap en mam zitte hier aan de barbeknoei...
maargoed het is dus wel leuk daar aan al je verhalen te lezen:P
lekkere collega had ik wel gezien :P haha
maargoed nog veel plezier daar en tot weerus!!!

groetjes van pap mams en ons....

groetjes!!!!!!!!!!!
Door: Yony op zaterdag 16 September 2006 23:53
Eten ziet er allemaal goed uit. Nu start de ramadan bijna, ben je van plan om mee te doen of is dat wat vergezocht?

groet yony
Door: Mike van hoenselaar op maandag 18 September 2006 20:34
De nieuwe post komt er zo spoedig mogelijk aan. ;)
Door: Mam op donderdag 28 September 2006 00:46

daar is ze weer


 


Volgens mij ben ik en wij de onbekende bezoeker op jou website.mestal loggen we in onder vdloopakker of peter.als het goed is weet jij de ip van de computer toch??


Dan zullen wij ook wel onbekend zijn.


 


mam

Door: Mike van hoenselaar op donderdag 28 September 2006 03:56
@mam

Nou Roy heeft volgens mij ons internetnummer(Lees IP) al opgeslagen, elk huishouden heeft maar 1 internetnummer dus jullie kunnen dat zien onder de bezoeker TOP 50 als je naam (onbekend of niet) dikgedrukt is.
Door: Roy op donderdag 28 September 2006 18:36

Mikie,


Dat van dat ip klopt, als zijn 42 keer wel zeer weinig..Zeker als pap en mam er elke dag opzitten..Mjah..


Lukt het trouwens beetje met de ramadan ?

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
 1. (verplicht)
 2. (verplicht)
 3. (verplicht)
 4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

 5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
 6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
 7. Onthoud mijn gegevens:
 8. E-mail mij de reactie(s):