info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Status stage bij WebsDesign

Gepost in: Stage

Iedereen zal wel denken, waar blijft die post over je stage bij WebsDesign die elke week komt. Dat vraag ik me dus ook al af, maar ik beloof dat ik snel weer een uitgebreide versie zal geven van mijn stage.

Ik ben namelijk bezig met het afsluiten van mijn studeerperiode. Na 4 jaar IMD een einde breien aan het student zijn. Nog 20 daagjes bij WebsDesign stage lopen en dan is het afgelopen. Dag dag Fontys is het dan.

Maar hiervoor moet ik nog genoeg doen. Ik ben op het moment bezig met het schrijven van een scriptie. Dat lukt al aardig. Die hoop ik het eind van de week af te hebben zodat deze ter controle een keer opgestuurd kan worden. Daarna moet er nog een creatief jasje omheen (geloof mij, wat ik wil maken is nog wel heeeel veel werk). Tsja dat krijg je als je een IMD-student bent. Dat is het nog niet, ik moet ook nog een digitale bijlage maken, waarop iets creatiefs te zien is wat met mijn stage te maken heeft.

En daarbovenop moet ik nog een prototyper maken van mijn stageopdracht. Daarover kan ik wel vertellen dat deze inmiddels al wel staat in HTML formaat, dat wil zeggen dat de gegevens die je ziet nog niet uit een database(gegevenopslag) komen. Dus daar moet ook nog hard aan gewerkt worden.

Dat is nog niet alles, ik moet namelijk ook nog een eindpresentatie houden, tsja en die moet natuurlijk ook knallen zijn, daar moet ook weer iets creatiefs mee gedaan worden. Dus daar moet ik ook nog een keer overbrainstormen. Dat alles in 20 dagen. Slik!

Top

Reacties op 'Status stage bij WebsDesign' (2)

Door: David op donderdag 22 Mei 2008 23:17
Als jij mij nou helpt met brainstormen voor mijn presentatie, help ik jou brainstormen voor jouw presentatie...
Door: Mike van hoenselaar op vrijdag 23 Mei 2008 15:34
Komt helemaal goed. Gaan we doen!

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):