info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Updatefrequentie

Gepost in: Algemeen

Hier een kort en bondig bericht over de updatefrequentie van mijn weblog. Ik wil er namelijk voor zorgen dat jullie ook weten waar je aan toe bent als trouwe lezer, daarom ga ik mijn updatefrequentie vastleggen. Op virtueel papier. :-)

Als jij alleen geïnteresseerd ben in mij als persoon en niet wat ik doe dan kun je 1x per week een bericht verwachten dat over mijn leven als Mike van Hoenselaar gaat. Verhalen over studie, uitgaan en vriendjes en vriendinnetjes. Welke dag wil ik niet vastpinnen, maar in ieder geval eens per week.

Als jij ook geinteresseerd ben in mijn visies, interesses en wat actuele onderwerpen die te maken kunnen hebben met marketing, trends en webdesign dan ben je verzekerd van 1 bericht per maand.

Tussendoor zullen er regelmatig wat kleinere berichten geplaatst worden om bepaalde interessante nieuwtjes of bepaalde personen op een voetstuk te zetten.

Blijf actueel en abonneer je op mijn weblog, zo heb je de minste kans om iets te missen.

Top

Reacties op 'Updatefrequentie' (2)

Door: Peter baars op donderdag 16 November 2006 15:15
Wij hebben een nieuwe trent gezet in kinder en baby tshirts ga eens kijken op onze website www.lookoutshirts.nl we zoeken een investeerder en willen graag je mening horen!wij ontwerpen en designen alles zelf groetjes Peter baars.
Door: Mike van hoenselaar op donderdag 16 November 2006 17:05
@Peter
Het idee om nieuwe tshirts te ontwerpen die anders zijn dan menig anderen is natuurlijk altijd een goede insteek.

Toch trek ik kanttekeningen bij de opdruk van de tshirts. Teksten als "Geen luier voor mij" en "Ik ben een echte man!" spreken mij meer aan. Leuke en grappige kreten die voor zich spreken maar verder geen diepe betekenis hebben. Lekker luchtig houden.

Het concept verder is prima, om wat professioneler over te komen zou ik aanraden om je website een wat professioneler uiterlijk te geven. Wekt meer vertrouwen.

Maar het is een goed begin in ieder geval. Of het een nieuwe trend is wil ik niet zeggen, laten we zeggen dat het een nieuwe stroom is.

Een eigen ideetje van mij:
Laat kinderen op jullie site uitkomen. Laat kinderen hun eigen shirt maken (via Flash bijvoorbeeld), Iedereen zijn eigen persoonlijke tshirt, in dit geval kleine rakkers met een zelfgemaakt tshirt.

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):