info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Familiefotoshoot in Valkenburg

Gepost in: Vrienden

Hierbij ook digitaal een felicitatie naar mijn ouders toe met hun 25 jarig huwelijk. Mam had het idee dat in die 23 jaar dat ik op deze aardbol rondhuppel er nog niet 1 keer een fatsoenlijke gezinsfoto gemaakt is. Ze had zelf wat rondvraag gedaan en er bleek in Valkenburg een goede studio te zitte(ja in Valkenburg!!!) een goede fotograaf te zitten. Ik reageerde dus ook: " Why daar?! Dat is 2 uur rijden voor wat foto's." Het bleek je van het te zijn. En zo gebeurde het dan ook. Op een zonnige donderdagochtend ging de reis naar Valkenburg van start.

De Fotoshootfabriek

Als ik had geweten dat we uiteindelijk in een fotoshootfabriek terecht zouden komen dan had ik er heel anders tegen aan gekeken. Wat een goed product. Rijen van een uur om foto's te laten maken.

Na anderhalf uur wachten eindelijk naar binnen. Een 'gezellige' jongedame staat ons op te wachten met de uitdrukking, "Cerva, cerva?" Dat wilde bij ons de pret natuurlijk niet drukken. We hebben ons beste beentje voor gezet, of een arm, het was dus maar hoe ze ons wilde hebben. 18 foto's verder en na heel wat pas- en meetwerk waren we klaar. Voordat wij de winkel uit waren om een hapje te gaan eten waren de volgende alweer de studio in verdwenen.

De Lunch

Tijd voor een hapje en een drankje. Er was immers een wachttijd van een uur voordat we de foto's konden bekijken. Dat laat Familie van Hoenselaar zich geen tweede keer zeggen natuurlijk.

"2 Cappucino, een kaneelthee en een cola alstublieft." "Doet u er ook maar 3 stukken warm appelgebak bij en een stuk rijstenvlaai." Dat waren onze eerste zinnen tegen de charmante limburgse.

Het drieluik

Na een hoop gebabbel, gelach en de buikjes vol terug voor de foto's. Wat een plaatjes! Heerlijke foto's. Hebben, hebben, hebben!! Probleem was wel dat ze voor 18 euro per stuk mee genomen konden worden. Slik!
Ach ja in die 23 jaar is er nog nooit een fatsoenlijke gezinsfoto genomen dus we nemen ze maar allemaal. Voor ons plezier maar nu dus ook voor jullie. Geniet ervan zoals ook wij dat elke dag doen. Het grote drieluik is inmiddels klaar en hangt thuis aan de muur.

Top

Foto's van 'Familiefotoshoot in Valkenburg' (4)


 1. 145x bekeken

  dsc02728-800.jpg

 2. 103x bekeken

  dsc02728-800.jpg

 3. 141x bekeken

  dsc02728-800.jpg

 4. 110x bekeken

  dsc02728-800.jpg

Top

Reacties op 'Familiefotoshoot in Valkenburg' (1)

Door: Mike van hoenselaar op zaterdag 26 Augustus 2006 17:38
Een klein scala aan foto's voor zover...more to come...

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
 1. (verplicht)
 2. (verplicht)
 3. (verplicht)
 4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

 5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
 6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
 7. Onthoud mijn gegevens:
 8. E-mail mij de reactie(s):