info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Welke M&M ben jij?

Gepost in: Maandaglink

Vandaag weer een linkje dat inspeelt op de individualiseringstrend (iets concreter de User Generated Content en de Brandgagementtrend). Deze keer is het aan jou om jouw favoriete filmster om te toveren naar een ware M&M. Weet je wel, M&M's zijn die van chocolade en bestand tegen de warmte van je hand en verliezen het van je mond. Of van die van vrienden en lol, maar dan toch de laatste M&M's voor jezelf houden.

M&M komen naar je toe

Planet M&M's

De bedoeling is om op planet M&M's in de 'Character Creator' een helemaal zelf gemaakte M&M te maken. Deze M&M gaat namelijk de hoofdrol spelen in zijn eigen film naar keuze. Wil jij hem zien in een horrorfilm...geen probleem. De regisseur vindt alles goed. Hij vertrouwt op jouw kennis en inzicht.

Das nog niet alles. De mogelijkheid tot een fotoshoot is ook aanwezig. Wil jij je eigen M&M in een zon- ,zee- en strandomgeving zetten, dat kost je een paar klikken en een beetje creativiteit maar dan heb je een prachtig plaatje.

M&M Uitspattingen

UPDATE: De voorbeeldplaatjes werken helaas niet meer

Top

Reacties op 'Welke M&M ben jij?' (0)

Geen reacties

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):