info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Lama gevonden: Wie is het?

Gepost in: Maandaglink

Daar issie dan weer. De maandaglink. Ietsje laat op de avond, maar ik moest eerst zelf nog alle afleveringen bekijken om er iets over te kunnen schrijven. Deze keer is het de site van de Lama's geworden. En dan met name de Lama Gezocht website. Hier kan je nadat je gegarandeerd gelachen hebt om dit filmpje, gewoon door lachen met alle fragmenten op De Lama gezocht pagina.

Lama Gezocht

Nieuwe Lama gezocht

BNN heeft nadat het te horen kreeg dat Sara Kroos stopte met het vertolken van 1 van de 5 lama's een grote zoektocht ingezet naar een nieuwe Lama (Of ja 1 door het publiek gekozen en 2 door professionele kenners).  De overige 2 lama's zijn Jeroen van Koningsbrugge (Bekend als Dennis van de Ven in de Citroenreclame's) en Jandino Asporaat (o.a. rolletje in Deuce Bigalow: Male Gigalow) geworden. Nog even en dan zien we hoe ze als impro's hun best doen.

Holland's next Lama

Afgelopen vrijdag, was het dan zover. De 3 wannabe-Holland's next Lama's Alain, Rob en Ad-just moesten laten zien of ze als ze eenmaal op het puntje van het paaltje stonden ze humor nog konden spellen. Live vanuit het Posttheater in Arnhem gooiden ze alles in de strijd om het publiek in de zaal en thuis te overtuigen dat zij het talent hebben om de zesde Lama te worden.

Na de stemronde is er een terechte winnaar uit gekomen. Ad-just (na zijn opa en oma) mag zich de nieuwe Lama noemen. Vanaf nu mag hij officieel grappen spugen als Lama!

Alle 7 Lama gezocht afleveringen

Wil je nog eens in een deuk liggen om de goede maar ook om de super slechte grappen, dan heb ik hier onder even alle afleveringen voor je opeen rijtje gezet van de TV-programma's. 7x45 minuten lachplezier. Heb je er daarna nog geen genoeg van, dan kun je hier echt *alle* Lama audities bekijken.

12 januari 
Bekijk de eerste auditieronde


19 januari
Bekijk de tweede auditieronde

26 januari
Bekijk de derde auditieronde

2 februari
Bekijk de bonte avond in de herberg

9 februari
Bekijk de kwartfinale in Delft

16 februari 
Bekijk de halve finale in Theater Carré

23 februari
Bekijk de finale van Lama Gezocht

23 februari
Bekijk de uitslag van Lama Gezocht

Top

Reacties op 'Lama gevonden: Wie is het?' (0)

Geen reacties

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):