info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Horster Carnaval 2007

Gepost in: Vrienden

De 5 dagen vaag en raar doen zijn weer voorbij. Ik kan me weer voordoen zoals ik ben. Ik heb 5 dagen lang me elke dag voor gedaan als respectievelijk een flikker met flikkerlichtje, Karakter voor het oprapen, Al Capone (Voor sommige bruidegom), Piraat en als hekkensluiter Julius Ceasar.

Carnaval 2007

Mijn interesse in deze beneden-rivierse dagen was voor mij dit jaar niet weggelegd. Qua zin dan. Ik was inmiddels 3 weken wedergekeerd uit het prachtige Turkije, maar ik had er absoluut geen zin in. Vandaar dat ik 3 dagen ben gaan werken, zodat ik niet verplicht 'gezellig' hoef te doen. Toch waren het 5 doldwaze dagen. Niet alleen stapdagen, nee zeker niet.

Werken met Carnaval

De vrijdag, zaterdag en maandag waren voor mij betaalde dagen (Bij dat kleine leuke cafeetje in Horst). Glazen ophalen en een hoop nieuwe mensen ontmoeten, dat was achteraf helemaal niet zo slecht. Lange daagjes van 12 uur werken moest ik voor lief nemen, maar beter dat dan 100 euro uitgeven aan bier wat een paar uur daarna weer in het urinoir ligt.

De optocht in Horst en Hegelsom

De zondag en de dinsdag waren optochtdagen. De zondag was vrijgepland voor die van Horst. Maar wat een bagger. Ronduit slechte optocht. Misschien volgend jaar toch maar op die dag werken. Gezellig was de optocht in Hegelsom, de dinsdag. Elk jaar organiseren wij als vriendengroep een kom-langs-en-krijg-lekkers feestje tijdens de optocht (Te weten aan de Reysenbeckstraat 22). Dit doen we als vc Alles Koek en Ei al velen jaren en zijn van plan om dat nog velen jaren te doen. Dit jaar werden er broodjes hamburger en worst uitgedeeld. Voor meelopers van de optocht maar ook voor de carnavalsvierder.

Avonden met zonder alcohol

De vrije avonden heb ik doorgebracht bij Liesbeths en het kleinste cafe van Horst. Deze laatste was wederom te klein voor al het plezier en vertier, dat moet ik toe geven. Misschien dat ik volgend jaar er meer zin heb. We zullen zien. Een speciale afsluitende groet gaat uit naar Tantje Gertje. Volgend jaar een fenomeen in Horst en omstreken. Daar ga je meer van horen.

Verdere foto's zijn te vinden op de site van de vriendengroep.


Top

Foto's van 'Horster Carnaval 2007' (2)

 1. bas en mark aan de cola
  70x bekeken

  dsc02728-800.jpg

 2. 80x bekeken

  dsc02728-800.jpg

Top

Reacties op 'Horster Carnaval 2007' (1)

Door: Fieke op dinsdag 27 Februari 2007 17:39
Hey dropje (slijm slijm ;))
Leuke verhalen! Dus ik heb weer vanalles gemist met de carnaval hihi..
Ach ja volgend jaar doe ik gewoon weer mee!
Binnenkort even skypen??
Kus vanuit New York City

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
 1. (verplicht)
 2. (verplicht)
 3. (verplicht)
 4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

 5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
 6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
 7. Onthoud mijn gegevens:
 8. E-mail mij de reactie(s):