info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com
Er zijn 24 berichten gevonden

Het beste kortste wachtwoord

Gepost in: Overig

Wachtwoorden zijn erg belangrijk. Vooral omdat steeds meer van je offline en online leven op internet komt te staan. Maar wat is nu het beste wachtwoord wat je kunt kiezen?

De site passwordmeter.com heeft een validator gemaakt. Je kunt hier jouw wachtwoord testen en direct zien waarom ...

Optische Illusies op YouTube

Gepost in: Overig

Inmiddels is de maandaglink al lang niet meer voorbij gekomen. Ik heb al eerder gepost over dit machtige fenomeen van gezichtsbedrog. Maar nu wil het toeval dat ik op YouTube heel erg leuke voorbeelden vond van optische illusies.

Het menselijk brein is toch maar een raar iets <...

MailmyDisc: Het ruilen van je DVD collectie

Gepost in: Overig

Hoe vet zou het zijn om je DVD's en CD's die je nooit meer draait of bekijkt te ruilen. Daarvoor in de plaats krijg je voor 1 euro DVD's en CD's die je wel wilt! Een super DVD/CD ruilservice. En hoe kan het dat ik hier nog nooit van gehoord heb als filmfreak.

Vroeger was muziek en fi...

3D Graffiti van graffiti artiest DAIM

Gepost in: Overig

Nu is graffiti niet iets wat me interesseert, maar voeg je er wat techniek aan toe, dan heb je mijn aandacht heel erg snel. Ditmaal is het de graffiti artiest DAIM gelukt om een 3D vorm van graffiti te 'spuiten'.

De graffiti artiest DAIM, die ook meegewerkt heeft aan Nextwall, heeft nu...

Nationale IQ test 2008

Gepost in: Overig

Het was weer zover. De nationale IQ test kwam weer op TV. Normaal die ik hem altijd op TV, maar nu was ik het helemaal vergeten om die kennistest van formaat te doen. Het blijft een indicatie natuurlijk. Maar dit jaar wilde ik de test toch ook online maken. Dat gaat namelijk ook heel gemakkelijk....

Rechter- of linkerhersenhelft?

Gepost in: Overig

Ik dacht bij dit dus dat het in het begin een animatie was van zoveel plaatjes achter elkaar en dat hij dus daarna omdraaide. Dit is een klassieke optische illusie.

Maar ik ben er eens goed voor gaan zitten en het blijkt inderdaad zo te zijn dat je op commando(na enige oefening) dat ...

15 Onbedoelde advertenties

Gepost in: Overig

Ik verteld laatst al dat het moeilijk is om als merk te zijn wie je wil zijn. Hierin geef ik ook al een voorbeeld dat vertalen van je merk of propositie vaak ook al een hele grote klus is, maar er zijn dingen die je niet in de had hebt. Je hebt heel veel moeite gedaan om je advertentie op alles t...

Navigeren op Second Life met je gedachten

Gepost in: OverigSecond Life is inmiddels al een miljoen keer besproken volgens mij, dus daar ga ik het echt niet meer over hebben. Leuke van dit filmpje is wel dat je gewoon met je gedachten je computer aan kunt sturen. In dit geval Second Life. Hoe ziekelijk vet is dat.

Het is gedaan d...

Ultieme danscoŲrdinatie van Japanners

Gepost in: Overig

Deze kwam ik tegen via IN10. The Human LCD ook wel genoemd. Een stel rare japanners. Natuurlijk de japanners weer, hebben eventjes een klein stukje ingestudeerd om te laten hoe belangrijk hun favoriete club wel niet is. Werkelijk super mooi gedaan!


Toen ik wat verder aan he...

Circus Benelux in Horst

Gepost in: Overig

Het was toch al snel 10 jaar geleden dat ik voet zette in een rode tent waar tijgers, honden, paarden en pony's hun opwachting deden. Circus Benelux was in de buurten het leek dat lieve schatje van mij en mijzelf leuk om daar weer eens heen te gaan.

De dure prijs van 10 euro was wel m...

Njew-njew-njew in Zandvoort(A1 Grand Prix)

Gepost in: Overig

Afgelopen zondag was het dan zover, na maanden van zenuwachtigheid mocht ik naar de A1 Grand Prix in Zandvoort. Helaas wel al om half 6 op, maar dat moet je er voor over hebben.

De A1GP werd bezocht omdat mijn pappie jarig was geweest. Als cadeau had hij van de kids (Roy, Daniella...

Jouw hond in Pedigree Pal-reclame

Gepost in: Overig

Zoals sommigen inmiddels wel weten hebben wij thuis een Golden Retrieverkennel. Nu kregen we te horen dat er op zaterdag 29 september bij de IntraTuin te Venray een Pedigree Pal hondenauditie was. Jouw hond kreeg de mogelijkheid om een hoofdrol te krijgen in de nieuwe Pedigree Pal-reclame.
...

Ja of Nee, keuze is ff niet aan jou

Gepost in: Overig

Keuzes maken, tegenwoordig draait alles om keuzes maken. Hoe mooi zou het zijn, als die keuze nou eens niet door jezelf bepaald wordt, maar gewoon willekeurig. Hoef je jezelf nooit meer raar aan te kijken, dat doet de Universele Keuzemaker nu voor jou. Je geeft jouw keuzes mooi uit handen.  Voor...

Betere indexeerbaarheid in Google

Gepost in: Overig

Een eeuwige discussie omtrent de vindbaarheid van jouw site. Iedereen wil natuurlijk bovenaan komen staan in Google (of andere zoekmachines), omdat uit onderzoek gebleken is dat de eerste 3 gevonden sites en de reclamehits aan de rechterkant van Google het beste zijn om bezoekers te krijgen.

Wat weten de sterren over jou?

Gepost in: Overig

Ben jij iemand die gelooft in horoscopen, handlezen, waarzeggerij en al die andere dingen waar ik niet in geloof. Dan heb ik voor jou toch wat leuks om over jou en mij  te weten te komen. Gewoon even je verjaardag invullen en klaar. (Die van mij is trouwens 22 augustus 1983, niet vergeten dus! ;...

Moviestills wedstrijd,ken je films

Gepost in: Overig

Aangezien ik een fan ben van goede en mooie (fantasy, aktie, comedy, thriller) films kan ik het natuurlijk niet laten om jullie daar ook eens mee te confronteren. Mij leek het wel leuk om samen met jullie eens te kijken wie er nu eigenlijk het meeste van films weet.

Het gaat als volgt....

Hoe goed ben jij in taal?

Gepost in: Overig

Ik heb het op dit weblog regelmatig over taal. Nu kwam ik via GeenStijl een korte taalquiz tegen van het Algemeen Dagblad. GeenStijl had dit geschreven naar aanleiding van de slechte resultaten van PABO studenten bij hun taalexamen. Een 25% slagingspercentage is wel ERG slecht inderdaad.

Gratis Windows XP licentie te koop

Gepost in: Overig

Als je echt graag van je Windows XP serienummer af wilt moet je gewoon doen wat deze beste man gedaan heeft.

Je biedt op internet (speurders.nl, marktplaats.nl, ebay.nl) je Windows XP versie (met CD en al natuurlijk) aan. Waarna je dan niet zoals normale verkopers een cover van Windows...

De meest aanstekelijke lach die je ooit gehoord hebt

Gepost in: Overig

Zit u er ook wel eens doorheen, of op zoek naar nieuwe energie? U wil het liefst er niks voor betalen en het zou direct beschikbaar moeten zijn. Trendensity by Mike van Hoenselaar brengt u een filmpje dat gegarandeerd beste lezers, gegarandeerd 5 minuten probleemloos zult zijn.

U wil ...

Megapixel wordt Gigapixel

Gepost in: Overig

Ben je iemand die gewend is aan digitale fotografie en vindt dat 10 Megapixels al weinig is? Dan heb ik iets wat je denk ik wel interessant zal vinden. Ik werd door een maatje gewezen op een website (www.xrez.com) die door middel van Google Maps de mogelijkheid geeft om in te zoomen op een foto v...

Ben jij Hot or NOT in 2007?

Gepost in: Overig

Ik kwam een mooie lijst tegen die als voorproefje kan dienen voor mijn trendpost van 2006/2007 later deze week. Geeft aan wat er in 2007 hip is en wat niet meer kan...eigen mening daargelaten dan.

HOT - NOT
24/7 - 9/11
Paypal - Pinautomaten
Robotica Domestica - Lijfe...

CSS Remix

Gepost in: Overig

Vandaag is het weer vrijdag. Einde van de week. Geen zin om diep de boeken in te duiken dus maar eens wat mogelijkheden onder de loep genomen om mijn site (en later dus ook andere sites) beter bezocht te krijgen.

Gisteren is de weblog trouwens uitgekomen op 100 unieke bezoekers. Erg mo...

Sneller terug in bed kruipen

Gepost in: Overig

Dit maal een kort berichtje. Maar voor veel forenzen een mooie toevoeging op hun ochtend ritueel. Mij komt het, nu even niet maar in Januari zeer zeker ;-), heel erg goed uit.De NS heeft in samenwerking met traphic.nl (Vialis) een project gestart dat ten aller tijde een b...

Grenzeloos!

Gepost in: Overig

De vrijdag beginnen met een duidelijke statement.

Life is already short enough, live life to the max, get the most out of it, be you!

Eventjes de zware week afsluiten met een oppepper.  Je moet ze allebei gewoon gezien hebben.

Wherethehellismatt.com is een site...