info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Over mij

Mike van Hoenselaar

Ik ben dus Mike van Hoenselaar en ben geboren op : 22-08-1983 te Boxmeer, op dit moment woon ik in Horst met mijn gezin.

Wil je iets aan me kwijt, een vraag, opmerking of heb je zin in een goed gesprek complete zwetsverhalen dan ben ik bereikbaar op mike@mikevanhoenselaar.nl. Of als het erg dringend is +31 617732805

Ik ben trotse papa van een zoontje Milan (2014). Eigenaar van online marketingbureau Online Boswachters en bezig om het meest complete platform voor escape rooms in Nederland op te zetten. Het begrip escape room gaat heel erg hard op het moment!

Hobbies Mike van Hoenselaar

Als ik ook maar enig pieterpeuterig beetje vrije tijd heb ben ik al gauw online te vinden. Zoekend naar interessante dingen, zoekend naar nog meer kennis. Vriendeninnen zijn voor mij ook erg belangrijk. Er hoeft er maar een in de problemen te zitten of tijd van me willen dan krijgt hij/zij dat. Ze zijn niet voor niets mijn vrienden. Dus in het weekend ben ik dan ook al snel in een kroeg openbare gelegenheid te vinden.

Om aan mijn centjes te komen doe ik natuurlijk ook iets voor de kost. Ik ben vrijdag 's avonds ober in het kleinste cafe van Horst. Een gezellig pittoresk lunchcafe, waar tenminste aandacht wordt besteed aan haar klanten en de juiste service. Velen soorten drank, waaronder 50 soorten bier.

Op de zaterdagavond werkTE ik in de grootste discotheek van de Benelux als barman. the Zenith is sinds december 2006 een plek voor iedereen om in het weekend even alles te vergeten en er helemaal tegenaan te gaan. 8 zalen vol met muziek die bij jou past. Maar nu ff niet, Zenith staat op non-actief sinds begin 2007 en maakt een herstart in September 2007. Succes zullen we maar zeggen. Interesses Mike van Hoenselaar

Ik heb een hele hoop dingen die ik interessant en vermeldwaardig vind om over te praten en schrijven. Webdesign en Marketing zijn daar toch wel de koplopers in. Met marketing ben ik nog niet zo lang geleden in aanraking gekomen via mijn stagebedrijf. Ik ben een nieuwsfreak en lbijf op de hoogte door middel van RSS. RSS is een 'abboneerservice' waarmee ik heel snel, handig en overzichtelijk kan zien welke sites zijn geupdate vernieuwd die ik interessant vind. Meer over RSS kun je vinden bovenaan in het menu.

Ondertussen zijn mijn interessegebieden heel erg uitgebreid. Als je dagelijks een uurtje of 4 naar nieuws zoekt kom je een hele hoop tegen. Zo is XHTML en CSS een goede drijfveer om mijn huidige site aan te sturen. Linksonder kun je links zien waar aangegeven staat dat mijn site volgens deze 2 standaarden opgebouwd is. Hiermee is de vindbaarheid van mijn site stukken vooruit gegaan ten opzichte van versie 1.

Trends in het algemeen. Wie vind het nou niet leuk om voordat iets hot is, te weten dat iets gaat worden. Of dat nou op website of de kleding, auto, eten, etc branche is. Ik vroeg me daarom op een gegeven moment af waar een trend nou het eerste ontstaat en hoe lang deze daar een trend blijft. Maar ook waar de trend in de rest van de (online) (blog) wereld zich bevindt. Daarom heb ik een eigen term hiervoor bedacht. Trendensity. Het is een begrip dat staat voor de omvang van een trend. Waar bevindt het zich en hoe groot is het. Zo ben ik ook bezig om een meetmodel hiervoor te maken, zodat je aan de hand van verschillende factoren kunt zien waar de trend zich bevind en in welke fase hij zich bevindt.

Ow ja en hier kun je het paasei van 2008 vinden.