info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com
Er zijn 10 berichten gevonden

Zondagraadsel #9 // Vossen en hazen

Gepost in: Humor

Deze week weer eentje die al bekend is. Misschien niet in dit formaat, maar de structuur van dit zondagraadsel moet menigeen toch bekend voorkomen.

De lente komt er weer aan en iedereen wordt weer actiever. Ook de dieren in het bos. Zo was er in het sprookjesbos 'Vladivoling' 3 vossen ...

Zondagraadsel #8 // Cijfers

Gepost in: Humor

Deze week weer een normale zondagraadsel. De 'Easter Egg'-versie van vorige week is toch niet helemaal goed opgemerkt volgens mij. Er is 1 iemand die hem gevonden heeft. Dat terwijl het bericht meer dan 50 keer bekeken is. Valt me nog tegen eigenlijk.

De oplossing ga ik niet geven, er ...

Zondagraadsel #7 // Easter eggs

Gepost in: Humor

Zelfs op paaszondag doen we aan een zondagraadsel. Voor iedereen inmiddels al bekend. Anders kun je ze in het zondagraadsel overzicht even nalezen en oefenen. Deze week was het Yvette die al snel het juiste antwoord had gegeven. Super.

Oplossing zondagraadsel #6 // Leeftijd van 3 zon...

Zondagraadsel #6 // Leeftijd van 3 zoons

Gepost in: Humor

Het is weer zondag. Je weet inmddels na 5 keer zondagraadsel, wat dat betekent. Tijd voor opnieuw een breinbreker. Vorige week was het meneer Rudi die het raadsel goed had. Heel goed. Laten we eens kijken wie het deze week het goede antwoord kan geven.

Oplossing zondagraadsel #5 //...

Zondagraadsel #5

Gepost in: Humor

Inmiddels komt het wat op gang die zondagraadseld. Erg leuk. Ik merk wel dat de meningen verdeeld zijn over de inhoud het raadsel. Maar ik zal kijken of ik voor deze week een betere kan beschrijven.

Oplossing zondagraadsel #4 Een goede bijdrage deze week. Blijkbaar doet wielrennen h...

Zondagraadsel #4

Gepost in: Humor

Jammer dat er zo weinig animo is voor de zondagraadel. Inmiddels alweer versie 4. Kom op mensen jullie houden toch ook wel van raadsels?

Oplossing zondagraadsel #3 Helaas geen reacties op het zondagraadsel #3 van vorige week. Er werd gevraagd naar de leeftijd van Koen en Frank. Na w...

Zondagraadsel #3

Gepost in: Humor

Eindelijk weer zondag, eindelijk weer de kans om het raadsel van deze week te raden. De vorige was een pittige, ik had gedacht dat hij makkelijker zou zijn, omdat het een toch wel bekende was.

Oplossing zondagraadsel #2 David was al goed op weg door te zeggen in welk land ze zijn. D...

Zondagraadsel #2

Gepost in: Humor

Het is weer zondag en ik dacht laat ik maar weer eens een raadseltje doen, ditmaal een die menig wel kent. Maar dat moeten ze dus eerst maar eens bewijzen. De oplossing van vorige week was blijkbaar nogal moeilijk, omdat er niemand op gereageerd heeft. Jammer.

Oplossing zondagraadsel...

Zondagraadsel #1

Gepost in: Humor

Heb je deze zondag niks te doen? Hier heb ik een breinbrekertje. Voor sommige moeilijk, voor sommige makkelijk. Het geeft je in ieder geval wat te doen.

De grote zwemrace 4 kinderen, Freek, Harry, Janneke en Merel hielden een zwemwedstrijd op zee. Harry was net zoveel plaatsen achte...

Wil jij ook een hondje zijn?

Gepost in: Humor

In de maand december komen er echt veel advertenties die inspelen op aandacht voor alle levende wezens. Aangezien wij thuis ook een Golden Retriever kennel hebben kan ik de advertenties over honden altijd waarderen. In onderstaande advertenties staat Eukanuba centraal, Jammer dat wij thuis Pedigr...