info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

De scholen zijn weer begonnen

Gepost in: Fontys

Het is aftellen geblazen. Over een paar uren zit ik na 8 weken weer in de Fontys-schoolbanken. Een half jaar de laatste stof bijgespijkerd krijgen om het 4de jaar van de ICT Media Designopleiding af te sluiten met een nader te noemen stage.

Allereerst moest ik ter introductie afgelopen vrijdag naar Eindhoven om de stand van zaken te horen te krijgen en al mijn homies weer te zien. Onze coordinator vertelde ons dat onze klas de kans krijgt om voor Lowlands 2008 en nieuw project te bedenken en op te zetten. Uiteindelijk zullen uit 6 projecten verzonnen worden, waarvan er 1 project gekozen gaat worden die op Lowlands uitgevoerd mag worden. Een super mooie uitdaging dus. Enige eis is dat het project rond de mobiele telefoon gemaakt wordt, dus een spel, interactief chatten, noem het maar op. In 2 weken moet het idee er liggen dus jullie gaan er meer van horen.

Zoals altijd gaan we (David, Marc en Roel) na de intake altijd nog even de stad in om wat gerstennat te nuttigen. De meneer uit Beieren is weer blij dat wij zijn bier nog steeds het lekkerste vinden. Toen daarna meneer David ons wees op het paradijs der paradijzen, hebben we gewoon 3 uur lang getafeld bij het Wok Paradijs (We gaan ze maar niet vertellen dat het aan elkaar moet :P). Echt heerlijk eten, voor 20 euro.

We zijn klaar voor het laatste jaar, laat maar komen!

Top

Reacties op 'De scholen zijn weer begonnen' (0)

Geen reacties

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):