info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

3 musketiers naar PICNIC 2007

Gepost in: Algemeen

Vorig jaar rond deze tijd was ik niet in Nederland. Toen hebben we helaas PICNIC 2006 moeten missen. In 2006 was het ook voor het eerst georganiseerd. Door groot succes, dit jaar nog groter.

Dit jaar gaan we er gelukkig wel voor. Helaas blijven we studenten, dus de volle mep van 450 euro kunnen we niet betalen. Volgend jaar toch de Fontys hier maar eens over aanspreken. Als de Fontys dan ook maar eens media-entrepeneurs zou krijgen, dan zouden ze verplicht op de hoogte moeten blijven van media-ontwikkelingen en hierdoor ook bij PICNIC willen zijn. Ze kunnen dan meteen zorgen voor een mogelijkheid voor studenten om naar PICNIC te gaan. Er zijn immers al genoeg scholen en instituten die hier wel aandacht aan besteden.

Maar David, Marc en ik gaan morgen dus voor het eerst naar PICNIC 2007. De hele dag een beetje kijken wat zoiets nou is en wat de wereld beweegt en gaat bewegen.

Van het weekend hoort men meer.

Top

Reacties op '3 musketiers naar PICNIC 2007' (1)

Door: Funzy op donderdag 27 September 2007 21:01
De camera ligt klaar dat wordt weer een filmpje!

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):