info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

[Event] Halloween* bij Liesbeth's Grand Café

Gepost in: Portfolio

Eindelijk is het dan zover, deel2 van 'de uitdaging' gaat weer van start. Liesbeth's Grand Café is het podium voor veel vriendengroepen die de kans krijgen om voor iedereen een eigen feest te organiseren. Samen te strijden om de ultieme prijs. Wie kan er voor zorgen dat het het drukst en gezelligst is op hun feest. Net zoals ik al eerder met mijn eigen vriendengroep AKEE op vrijdag de 13e het grote Ongeluksfeest heb georganiseerd. Wie wil dat nou niet.

Om het nieuwe seizoen feestelijk te openen, staat op 26 Oktober het oude personeel in de organisatieschoenen. Karin Vogels, Milou Peeters, Silvie van Rens, Sarah Arts, Marlies Classens en ikzelf zullen iedereen verzekeren van een griezelige avond, vol met genoeg schrikmomenten en brouwsels.

Halloween* poster

Halloween* is zoals de naam al zegt een groot Halloween feest op 26 Oktober 2007 bij Liesbeth's Grand Café  te Horst. Het belooft een donkere avond te worden vol met spoken, spinnen, pompoenen, horror, griezel, special acts,  en een speciaal brouwsel door een special guest uitgereikt.

Laat hier wat weten of je komt, of gewoon op de Hyves van Liesbeth's Grand Café.

BTW: Wat vind je van de poster, is uit eigen keuken :P

Top

Reacties op '[Event] Halloween* bij Liesbeth's Grand Café' (0)

Geen reacties

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):