info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Uitdagende stageplaats bij WebsDesign

Gepost in: Stage

Dat waren de laatste dagen als student aan de Fontys. Vanaf nu is het op papier ook nog wel zo, maar ik hoef in ieder geval mijn gezicht niet dagelijks te laten zien. Nee, ik ben 20 weken werkende als stagiair. Op zoek naar een uitdagende stageplaats. Mijn vorige stageplek was bij REC Office in Turkije. Een geweldige leerplek, een geweldig land, een super uitdaging om daar stage te lopen. Ditmaal heb ik het toch dichter bij huis gezocht. Ik had 3 bedrijven met alle drie een uitdagende stageplaats voor ogen. Allemaal geselecteerd op bereikbaarheid en bekendheid.
Alle bedrijven zijn precies in mijn straatje, maar naar een weloverwogen keus ben ik gaan solliciteren bij WebsDesign te Venray. Mede door hun uitgebreide portfolio, prima bereikbaarheid (Limburg ;-)), uitstraling, verhalen van Bart Poels, vlakke organisatiestructuur en persoonlijke intuitie. Hier waren ze al direct enthousiast en de goedkeuring aan school werd gevraagd. Toen deze snel genoeg kwam was ik officieel stagiair bij WebsDesign te Venray.

WebsDesign als stageplaats

WebsDesign ontwikkelt sinds 1998 innovatieve internettoepassingen. Onder de opdrachtgevers bevinden zich zowel grote bedrijven, diverse organisaties uit de publieke sector, alsmede ambitieuze middelgrote bedrijven.

WebsDesign combineert de expertise uit de traditioneel gescheiden vakgebieden consultancy, ICT en reclame. Zo komen ze tot innovatieve modellen en creatieve concepten. De dienstverlening houdt niet op bij de ontwikkeling van een communicatiestrategie of de realisatie van “een website”. Ze spannen zich in voor langdurige samenwerking met alle opdrachtgevers waardoor ze goede resultaten kunnen behalen. En dat ook doen!

Innovatie en creativiteit staat centraal bij alle activiteiten. Ze zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en proberen niet de snelste, maar de beste oplossing te vinden.

WebsDesign heeft al enige jaren minimaal 1 stagiaire in huis. Vooral om steeds nieuwe kennis op te doen en te blijven groeien. De stagiaire krijgt alle vrijheid om zich te onplooien door gebruik te maken van alle uitdagingen die op zijn/haar pad komen in het hele traject dat WebsDesign met haar klanten doorloopt.

De start bij WebsDesign

Ik ben reuze enthousiast en ga ook zo spoedig mogelijk aan mijn uitdagende afstudeerproject beginnen. Deze houdt in het kort in dat ik uit moet gaan zoeken wat de effectiviteit en haalbaarheid is van een interne corporate blog (een bedrijfsweblog). Te kijken of ze iets kunnen betekenen naast al die andere bedrijfsweblogs in Nederland. Een leuke uitdaging, omdat ikzelf al inmiddels anderhalf jaar blog. Ik begin maandag 4 februari. Ja je leest het goed, de maandag met de carnaval. Ik ben benieuwd hoe dat uit gaat pakken. Ik hou jullie op de hoogte!

 


Top

Reacties op 'Uitdagende stageplaats bij WebsDesign' (0)

Geen reacties

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):