info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Week 1 bij WebsDesign // LVB Stucadoors

Gepost in: Stage

Zo week 1 zit er al weer op. 5 dagen van de 100 zijn volbracht. Wat een super week bij Websdesign. Zoveel te leren, zoveel te maken. Wat hebben we het druk. Heerlijk. De vrijheid, het vertrouwen, voel me echt een deel van het bedrijf. Een echte werknemer. WebsDesign is precies wat ik er van verwacht.

Deze week was natuurlijk voor WebsDesign even aftasten of dat mijn sterke verhalen ook op waarheid berusten. Geen idee of ze het geloven, maar na mijn eerste opdracht van LVB Stucadoors kreeg ik al een project voor mezelf.

LVB Stucadoors

Mijn eerste project was die van LVB Stucadoors. Ik kreeg een plaatje met als opdracht 'Maak er maar een site van volgens alle W3C standaarden en in XHTML en CSS'. "Is goed", zei ik hahaha. Zo bouwde ik mijn laatste projecten ook constant. Maar je bent nooit te oud om te leren. Achteraf toch heel veel van dit project geleerd. Allemaal kleine verbeterpuntjes, effeciëntie puntjes, effectiviteitspuntjes, gebruikersvriendelijkere puntjes en gebruiksvriendelijke puntjes. Mijn leermomenten zal ik apart behandelen.

LVB Stucadoors

Contentpagina van LVB Stucadoors

Arcen.nl

Dit project is nog een beetje geheim dus daar kan ik nog niet teveel over vertellen. Het is een project voor de gemeente Arcen en Velden. De bedoeling is om toeristen met vragen zowel offline danwel online van een kennisbank te voorzien waarmee ze hun vragen kunnen beantwoorden. Heel globaal dan. De planning is dinsdag af, dus hierover later meer. Het is een project waar ik persoonlijk heel erg veel van ga leren. Van A tot Z ben ik er bij.

Mijn stage bij Websdesign

Natuurlijk moet ik om mijn diploma te halen als ICT Media Designer, bij WebsDesign wel laten zien dat ik de componenten ICT, Communicatie en Design in me heb zitten. Het project dat dit voor mij moet gaan bewijzen is zoals ik al eerder beschreef op deze blog, de haalbaarheid en inzetbaarheid van een vooralsnog interne corporate blog (of bedrijfsweblog) bij WebsDesign. Lost BOys hebben er ook 1, maar hier zijn ze niet over te spreken. Dus hij moet beter dan wat ze daar doen. Voor mij een hele uitdaging.

Nu kwam ik er vandaag ook achter dat Rudi bij Philips Research ook met iets erg vets bezig is wat ik ook in het business model kan verwerken. Neem op Rudi's stageweblog ook eens een kijkje en bekijk daar hoe hij de huidige trends en verschuivingen op het gebied van internet vertaalt naar geweldige applicaties voor iedereen.

Week 1 is me prima bevallen. Op naar week 2.

Top

Reacties op 'Week 1 bij WebsDesign // LVB Stucadoors' (3)

Door: Rudi op woensdag 13 Februari 2008 09:36
Mike fix je CSS eens, in Firefox gaat alles mis.
Door: Mike van hoenselaar op woensdag 13 Februari 2008 15:30
Bij mij niet. Ik gebruik ook gewoon FF. Misschien dat je een screen deze kant op kunt doen, zodat ik dat ff na kan gaan.

Bedankt voor de moeite die je neemt om verbeterpunten aan te dragen.
Door: Rudi op dinsdag 19 Februari 2008 09:04
Whoops vergeten, zal ik nu meteen even doen :)

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):