info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Cursus Turks :: Inleiding

Gepost in: Cursus turks

Read all about it, read all about it, Mike is going to learn Turkish! Ik ben gister dus naar Antalya geweest om eens te gaan babbelen over mijn cursus Turks. Ik ga namelijk de sprong in het diepe wagen om officieel Turks te gaan leren. Woordjes leren kan ik zo wel, maar het ook nog eens zeggen zoals het hoort is ff wat moeilijker.

Na wat gebabbel en een hoop gegrinnik  en gelach waren we het eens over de dagen en de prijs. Ik heb de cursus 2 dagen in de week. Dan heb ik 3 uurtjes les (wel lang maar ja) van een schattig vrouwke (30?) dat Nederlands, Engels en Turks praat (IDEAAL!!). Zij gaat me vertellen hoe ik door het Turkse grammaticadoolhof heen kom. Heb er alle vertrouwen in.

Jij hebt als bezoeker van 'Trendensity by Mike van Hoenselaar' natuurlijk de kans omdat samen met mij te gaan doen. D. Ik betaal er grof geld voor, maar alles voor mijn bezoekers. JOU DUS! Je krijgt van mij elke week een overzicht te geven van de lesstof, zodat je als regelmatige bezoeker van deze weblog de mogelijkheid krijgt om samen met mij makkelijk en snel de basis beginselen van de Turkse grammatica te leren.

-edit- Sorry Marc helemaal vergeten te zeggen, het betreft 4 weken. Dus in totaal 24 uur.
Verder is het hier gemiddeld nog 17 graden en lekker warm. Hahahaha...sorry blijft leuk om te zeggen.

Top

Reacties op 'Cursus Turks :: Inleiding' (4)

Door: Marc hensen op donderdag 7 December 2006 11:17
Hoeveel weken gaat de cursus duren Mike? In Januari houdt onze stage namelijk al op. Of blijf je daar wonen. Volgens mij is het wel relaxed daar!

Hoeveel graden is het ondertussen daar? Net als hier 15 graden? Of ligt er sneeuw ;-)
Door: Roy op donderdag 21 December 2006 14:51
En, hoe beviel de eerste les(sen)?
Door: Mike van hoenselaar op donderdag 11 Januari 2007 09:42
Ja prima Royke, de lessen zitten er inmiddels alweer op dus inmiddels Turks sprekende. Nee grapje, ik versta nu al een hoop maar je leert het pas als je het echt oefent.

Aangezien ik daar vrijwel geen tijd voor heb (sorry drukte) kan ik niet oefenen en heb ik tevens ook geen tijd om de cursus online te zetten.

Ik ga dit proberen tijdens de stage nog te doen en anders na de stage.
Door: Dunja sjeel op zondag 24 Juni 2007 17:08
Hoi Mike,

Ik zou graag Turks willen leren maar heb momenteel niet de financiele middelen, helaas. Ik sta voor de moeilijke beslissing om wel/niet te gaan emigreren naar Turkije, naar de man waar ik van hou..............

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):