info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Zoekwedstrijd (deel1)

Gepost in: Algemeen

Zoals velen al weten heb ik naast een taaltik en een verbetertik ook de kwaliteit van searchfreak (goed of slecht, maakt niet uit, ik heb hem :p ). Ik weet vrijwel altijd iets of iemand te vinden op het wereldwijde web. Nu kwam ik op een zoeksite waar je dat een beetje kunt testen. Het principe is dat je door zo weinig mogelijk woorden en letters te gebruiken op google een website moet zien te vinden. Ik heb dat even geprobeerd en dat ging helemaal niet slecht. Bij verschillende sites haalde ik de maximale score. Dat is meestal 2 of 3 tekens.

Nu leek het me dan ook leuk om eens te kijken hoe het mijn eigen website zit. Dus het domein www.mikevanhoenselaar.nl, of een afgeleide hiervan zoals; www.mikevanhoenselaar.nl/whoami.php. Helaas zit deze website natuurlijk niet in het systeem van Searchfrays, maar Google kun je zelf wel openen dacht ik. Je krijgt er alleen geen scores bij.

Dus een kleine miniwedstrijd. De prijs weet ik nog niet, maar degene die een zin/woord weet waarmee mijn site gevonden wordt in Google en die blijkt het minste aantal letters te hebben, daar heb ik een verrassing voor. Ik wil hiermee verder door gaan, dus niet getreurd als je het deze keer niet geworden bent. :)

Ik heb zelf ook alvast gezocht om je een beetje op weg te helpen.

van Hoenselaar” – 13 tekens, 2 woorden – 1ste positie van de 133 duizend
Hoenselaar” – 10 tekens – 8de positie van de 146 duizend
Mike” – 4 tekens – 99ste van de 272 miljoen

Ik ben benieuwd. De enige voorwaarde is dat er geen woorden uit de domeinnaam gekozen mogen worden. Dus geen woorden met mike, van of hoenselaar (unieke woorden inderdaad David). Ik weet zelf nog wel enkele woorden waar mijn weblog op gevonden wordt, maar dat laat ik aan jullie over om ook die te zoeken. De puntentelling weet ik zo nog niet, maar minder tekens wint natuurlijk ;).

Bewijs maar eens en voor altijd hoe goed jij nu eigenlijk op het internet kunt zoeken.

Top

Reacties op 'Zoekwedstrijd (deel1)' (1)

Door: Yvette op maandag 22 Januari 2007 17:20
Ben behoorlijk studieontwijkend gedrag aan het vertonen!! Ik vond:
Trendensity: 1e vd 16
Yellowwebber: 7e vd 10.500
loopakker: 19e vd 306
akee: 125e vd 1180

Ik ga dus voor de 4 tekens, maar vind wel dat de link erg laat komt... Ik ga ervan uit dat je schoolvrienden ea mij hierin overtreffen, want ik ben normaal echt SLECHT in dingen zoeken!!!
Nu ga ik dus maar weer verder met leren... is net ff belangrijker op dit moment ;)!

dag daaaaaaag
Kus

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):