info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com
Er zijn 5 berichten gevonden

Eigen billboards bij Sloggi

Gepost in: Maandaglink

Drukte, drukte drukte. Van allerlei kanten wordt mijn tijd opgeslokt. Ik heb hierdoor steeds minder tijd om echt het internet af te struinen naar leuks. Dus ik kan niet meer garanderen dat er elke week een maandaglink zal komen.

Ik heb toch voor deze keer wel wat leuks voor alle mannen...

Het grote (on)geluksfeest AKEE 2007

Gepost in: Vrienden

Eindelijk was het dan zover. In het kader van de uitdaging van Liesbeth's Grand Cafe mocht vriendengroep Alles Koek en Ei, hun eerste grote feest organiseren. Mijn mening: SUPER!!!

De voorbereidingen
Wij hadden al vrij snel het idee om met een feest op de proppen te komen. Dat...

Moviestills wedstrijd,ken je films

Gepost in: Overig

Aangezien ik een fan ben van goede en mooie (fantasy, aktie, comedy, thriller) films kan ik het natuurlijk niet laten om jullie daar ook eens mee te confronteren. Mij leek het wel leuk om samen met jullie eens te kijken wie er nu eigenlijk het meeste van films weet.

Het gaat als volgt....

Pokeren zoals het hoort

Gepost in: Vrienden

Het is inmiddels alweer oud nieuws, maar omdat de troffee alweer bijna terug moet, maak ik er toch nog even een melding van. Ik heb enige tijd geleden namelijk het grote pokertoernooi in Horst gewonnen. Pokervereniging 'De Lange' organiseerde voor het eerst sinds ik terug ben uit Turkije, weer zo...

Hoe leer ik sneller, beter en harder

Gepost in: Maandaglink

Kennis is alles tegenwoordig. Kennis is macht wordt ook wel eens gezegd. Nu heb ik een 'kleine' pagina gevonden (of ja niet ik, maar meneer David), waar precies aangegeven staat wat je nu waar moet veranderen of wijzigen om sneller, beter en harder kennis te kunnen opnemen en onthouden. De websit...