info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Associeer keer op keer: Human Brain Cloud

Gepost in: Maandaglink

Human Brain Cloud


Human Brain Cloud logoEen verschuiving van de term gaming is al jaren sterk in ontwikkeling. De vraag wat een game inhoud blijft moeilijk.

Het onderwijs gaat gaming gebruiken in de vorm van lesmateriaal (E-learning), De opkomst van games zoals Word Of Warcraft om met heel veel mensen tegelijkertijd opdrachten kunt vervullen zorgen voor regelrechte World Of Warcraft verslavingen met erge gevolgen van dien. Discussies of gaming nu wel of niet van invloed zijn op onze ontwikkeling in welk stadium van ons korte leventje dan ook, zijn ook dagelijkse kost.

Toch kan ik op mooie maandag deze maandaglink niet achter houden. Hij is al wat ouder (retecool blogt hem voor het eerst op 28 augustus). Het is een site waar je samen bouwt aan een massieve multiplayer woord associaties in de vorm van een spel, game, experiment of wat dan ook.

De bedoeling is om bij woorden die je te zien krijgt, zo snel mogelijk het eerste woord wat bij je opkomt, intikt. Hierdoor ontstaat er een heel groot netwerk van woorden die men aan elkaar associeert. In de creatieve sector wordt dat associëren koppelen van woorden heel vaak gebruikt om creatieve ideeën te krijgen. Erg leuk.

Top

Reacties op 'Associeer keer op keer: Human Brain Cloud' (0)

Geen reacties

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):