info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

[Mobiel] Mobiele interface Grolsch voor Lowlands 2008

Gepost in: Portfolio

De een na laatste periode als student, maar omringd door 5 studenten die samen met mij een super project neer willen zetten. In deze periode is het onze taak om voor de hoofdsponsor van Lowlands, Grolsch een project te realiseren dat ook voor de Lowlands-ganger aantrekkelijk is. Hier heb ik al ooit eens uitvoerig over geschreven.

Mobiele interface

Tijdens deze periode moest er per se een mobiele applicatie gemaakt worden. Om dat onder de knie te krijgen moest iedereen individueel ook een mobiele interface maken. Ik ben persoonlijk erg tevreden over het resultaat, omdat mijn Flash-skills aangescherpt zijn, mijn design-skills en ik heb voor het eerst een mobiele interface gemaakt die je echt via de telefoon kunt bekijken en interactie op uit kunt oefenen.

Ik heb een demo online gezet zodat je er mee kunt spelen. Ik ben benieuwd wat je van deze interface vindt die voor eigenlijk elke telefoon toepasbaar is gemaakt. Gebruik de toetsen op de telefoon, ze lichtten op als je ze kunt gebruiken. Niet alle toetsen zijn te allen tijde te gebruiken. Speel er mee en laat me weten waar je verbeteringen ziet.

Hieronder is een verkleinde weergave te zien, maar ik raad aan om op de volgende link te klikken om een fatsoenlijke vergrote weergave te bekijken. Mobiele Interface 'Speak Your Mind' voor Lowlands 2008


Top

Reacties op '[Mobiel] Mobiele interface Grolsch voor Lowlands 2008' (0)

Geen reacties

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):