info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Gezellig weekendje kleinste café van Horst

Gepost in: Algemeen

Wat vliegt de tijd alweer. Inmiddels zijn ook weer alle vrijwillgers en oud-collega's bedankt voor hun diensten tijdens dit weekend.

Weekendje met het kleinste cafe van Horst in Achouffe

In het laatste weekend van November vertrok het personeel van het kleinste cafe van Horst, het Centrum naar Belgie. In het plaatsje Achouffe met de brasserie d'Achouffe dichtbij. Voor velen bekend van het lekker bierke 'Kwelchouffe'.

Dit weekend was het eerste uitstapje dat ik mee mocht maken sinds dat ik er werk (inmiddels alweer 2 jaar). De ardennen zijn een prima plek om aan teambuilding te werken. Toen we de zondag vertrokken zat de stemming er meteen goed in. Met 18 personen met luxe vervoerd worden naar de eindbestemming.

Wandelen in Achouffe

Eenmaal daar mondjes open laten vallen en onze spullen daar gedropt met een stevige wandeling van enkele kilometers het eerste biertje genuttigd. In de namiddag nog even een klein stadje bezocht waarna we 's avonds hebben kunnen genieten van een overheerlijke stoofpotje van ree en everzwijn. Na in de avond heel wat gepokerd te hebben en non stop gelachen te hebben was het tijd om het bedje op te zoeken. Wat een gezellige dag!

Brouwerijbezoek d'Achouffe

In de ochtend was de brasserie aan de beurt. Een kleine brouwerij waar we een rondleiding kregen. Ik raad ze aan om het verhaal buiten te doen, en niet in een ruimte waar allemaal turbines staan te draaien. De helft wordt dan niet echt verstaan. Met wel een heel leerzaam verhaal voor de mesnen die er nog niet zoveel vanaf wisten. Eenmaal daar klaar nog een lekkere kop soep en met de bus terug naar Nederland. Daar aan tafel geschoven bij het nieuwe blok 10 in Horst om daar het weekend af te sluiten met een prima maaltijd.

Top

Reacties op 'Gezellig weekendje kleinste café van Horst' (0)

Geen reacties

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):