info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

MailmyDisc: Het ruilen van je DVD collectie

Gepost in: Overig

Hoe vet zou het zijn om je DVD's en CD's die je nooit meer draait of bekijkt te ruilen. Daarvoor in de plaats krijg je voor 1 euro DVD's en CD's die je wel wilt! Een super DVD/CD ruilservice. En hoe kan het dat ik hier nog nooit van gehoord heb als filmfreak.

Vroeger was muziek en film al hot, dat is nu nog steeds zo. Als je ziet wat voor bedragen hierin omgaan. Maar deze muziek en films zijn maar even HOT. Of ja hot, ze liggen maar even in het schap van de echte goede films en muziek. Daarna moet je ze op alfabet gaan zoeken. Het duurt altijd eeuwen voordat deze vette DVD's en CD's afgeprijst zijn. En dan nog zakt de prijs vaak niet onder de 5 euro. Hoe stom ook, heb ik deze DVD/CD ruilservice MailMyDisc pas enige weken terug gevonden op het wereldwijde web. Maar natuurlijk zoals het een filmfreak beaamt moet ik de service natuurlijk uitproberen.

Ook mijn filmcollectie is nooit compleet. Met de teller nu op 650 gaan we in 31 december 2010 voor de 1000. Dus nog 1032 dagen. 1000 - 650 = 350 films. 350 films delen door 1032 dagen is 1 film per 3 dagen. Dus zeg 10 films per maand. Nou dat wordt nog een hele kluif. Aangezien ik alle echte toppers al heb. Mocht iemand nog suggesties hebben. Laat het horen. Ik ben de IMDB top 250 ook bij elkaar aan het sparen. Mocht je er 1 of meer van hebben...graag!

Het logo van MailMyDisc

Het systeem van MailMyDisc is erg simpel. Je geeft aan welke cd's of dvd's je wilt hebben en welke discs je hebt. Via de e-mail wordt gevraagd of je de schijfjes wilt versturen. Ik was in het begin natuurlijk nogal sceptisch, maar toen ik de eerste verzoeken kreeg om mijn DVD's op te sturen die ik aan mijn eigen collectie op MailMyDisc had toegevoegd begon de schrik pas echt. Toen ik een paar dagen daarna een mail kreeg dat er een DVD naar mij onderweg was, was de schrik natuurlijk weg. Eenmaal al menig film in mijn brievenbus mogen ontvangen en alleen maar positieve reacties van mijn kant. Zelfs als er wat fout gaat met de verzending, wat ik helaas al een keer gehad heb, worden de credits en 1 euro teruggestort. Een prima systeem!

Top

Reacties op 'MailmyDisc: Het ruilen van je DVD collectie' (2)

Door: Arootje op dinsdag 4 Mei 2010 23:49
MailmyDisc; een geweldige uitvinding, die inderdaad echt werkt ! Alleen .... kan iemand mij vertellen hoe te handelen als ik een EAN nummer ingevoerd heb van een DVD, echter op een of andere manier geen titel (en omschrijving) van de DVD, en dit gaat nu dus ook niet meer lukken omdat het EAN nummer al wel bekend is.... zucht.... Heb geprobeerd een mail-adres te achterhalen, dit is nog niet gelukt.
Door: Mike van hoenselaar op zaterdag 19 Juni 2010 13:06
@Arootje Bij de uitleg van het concept staat ergens een e-mailadres kan ik me herinneren. En het is een concept dat al jaren hetzelfde is inderdaad. Van mij mag het ook wel een update krijgen.

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):