info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Slechte presentatie vs. Duidelijk verhaal

Gepost in: Klaag maar raak

Ik heb weer wat gevonden. Ik ben blij dat steeds meer mensen het gaan zien. Inmiddels na dood aan powerpointpresentaties het derde bericht wat ik doe om slechte presentaties in het daglicht te zetten. Het is blijkbaar nog steeds nodig. Ditmaal gaat het vooral over de boodschap vs. de presentatie zelf.

Via PresentationZen vond ik weer een juweeltje. Sowieso is het een goede site die je perfect laat zien hoe je wel en niet een goede presentatie kan houden. Hier stond dus prachtig uitgelegd wat een heel erg sterk verhaal, in dit geval van Obama, kan doen als je een slechte Powerpoint presentatie hebt. In zijn geval hield hij zijn presentatie voor een groot publiek in het openbaar zonder Powerpoint. Het filmpje hiervan is hieronder te bekijken. Een indrukwekkend filmpje wat de woorden 'Yes We Can' nog maar eens weer sterk naar voren brengt. (inhaker Canon misschien ;-)).Maar stel je nu eens voor dat hij dezelfde tekst zou zeggen met op de achtergrond deze presentatie. Dit is toch gewoon hilarisch als je dat ziet.


Ik raad iedereen PresentationZen bij te houden, voor iedereen die wil blijven vernieuwen met zijn presentaties. Zorg dat je presentatie uitstraalt wie je bent en wat je wil verkondigen. WIl je tips of advies, je kunt het me altijd vragen.

Top

Reacties op 'Slechte presentatie vs. Duidelijk verhaal' (2)

Door: Camiel freriks op woensdag 19 Maart 2008 22:10
Door: Mike van hoenselaar op donderdag 20 Maart 2008 11:22
Zeer goede toevoegingen. De 5 beste presentaties is een aanrader. Vooral omdat de links in het artikel erg interessant zijn voor mensen die beter willen presenteren.

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):