info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Week 10 bij WebsDesign // Semantische cohesie

Gepost in: Stage

Alweer op de helft van mijn stage. Websdesign zorgt er toch wel voor dat die tijd vliegt. Damn, wat gaat het allemaal weer snel. Natuurlijk ook deze week niet stil gezeten op die uitdagende stageplek van mij. Nee deze week is het Podiumproject afgerond, en er is een grote stap gemaakt met mijn stageproject. Misschien omdat ik donderdag naar school ben geweest en een beetje op mijn donder heb gehad. Maar ach, geld verdienen is ook lekkerder dan werken voor school ;-).

Cafe het Podium

Deze week was het nog 2 dagen doorpezen om voordat de hardware binnen was voor 99% het systeem in orde te hebben. Ik heb dan ook de puntjes op de i gezet overal en de logosche flow getest. Naar mijn mening ziet het er super goed uit en werkt het erg degelijk. Ik heb wel alweer wat kleine dingetjes die anders kunnen, maar daar beginnen we aan als er weer tijd voor geplant wordt.

Bedrijfsweblog wordt kennisnetwerk

Een grote verandering in mijn stageproject. Of ja groot. Het wordt een uitbreiding op als het ware. Ik ga de term weblog naar een nieuw niveau tillen. Zoals sommige al weten komt het zogenaamde 3.0 tijdperk er aan. Hier staat vooral relevantie centraal. Of zoals ik zo mooi schrijf semantische cohesie. Daarmee zeg ik namelijk dat alle informatie samenhangend moet zijn en daarbij ook nog betekenis moet hebben.

Ik ga nog niet precies in detail treden, maar geloof mij maar dat er flink wat innovatie en creativiteit bij komt kijken. Zowel op de oppervlakte als binnen in het systeem. Ik begin deze week aan het PVA, Functioneel Ontwerp en het Interactie Ontwerp. Zodat ik volgende week het grafisch ontwerp klaar kan hebben.

Ik heb ook afgesproken dat ik 2 dagen in de week aan mijn stageopdracht mag werken. Dat geef mij nu nog 160 uur om er iets van te maken.

Terugkomdag

donderdag was het dan zover. Ik zou moeten verantwoorden wat ik al gedaan had en hoe ik dacht dat het ging. Na een gesprek met Eric en een onzinnige workshop kreeg ik van Heer Coot himself te horen dat hij niet zo tevreden was. Hij vond namelijk dat hij niet de Mike die hij kende terugvond in het PVA dat hij voor zich had. Het plan van aanpak van mijn stageproject was niet echt goed uitgewerkt. Sorry ;-P. De ambitiefactor was niet aanwezig. Maar ik heb daarop mijn onderzoek gemaild en ik zal aan het eind van de week de voortgang melden zodat hij wel degelijk een beeld heeft hoe creatief en innoverend het project is.

Wordt vervolgd.


Top

Reacties op 'Week 10 bij WebsDesign // Semantische cohesie' (0)

Geen reacties

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):