info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

2 jaar mikevanhoenselaar.nl

Gepost in: Algemeen

Alweer een heel jaar erop zitten. Wat gaat het toch snel allemaal. Helaas heb ik dit jaar niet met dezelfde regelmaat berichten geplaatst dan het jaar ervoor, maar desalniettemin 73 berichten geplaatst. Een gemiddelde van 6 en een beetje per maand.

Ik ben druk met veel andere dingen. Zo ben ik van plan om photoshopthis.nl te gaan vernieuwen met David. Mijn verslaving van vorig jaar is er gelukkig ook nog steeds ;).

Ik neem het niemand kwalijk. De bezoekers lopen terug. Maar ik ga proberen als ik dalijk een vaste baan heb het vaste ritme weer op te pakken. Voor degene die het nog niet wisten...ik ben in juli met lof geslaagd van de opleiding IMD. De titel Bachelor of ICT is mij toegekend. Laten we hopen dat we hem ook nuttig gaan gebruken.

Verder krijg ik morgen mijn nieuwe telefoon. Een witte 16GB iPhone. Dus daar gaan we veel plezier van beleven. Hierover later meer. Dan kan ik mijn 32GB Touch weer verkopen. Als er gegadigden zijn...ipod@mikevanhoenselaar of 0617732805.

Ow ja, morgen ben ik ook jarig...zucht....25 jaar alweer. Naja jullie horen wel hoe dat allemaal gegaan is. Het grote feest vier ik in ieder geval de 30ste, samen met mijn slagen.

Tot snel en voordat ik het vergeet...hoe gaat het met jullie eigenlijk?

Top

Reacties op '2 jaar mikevanhoenselaar.nl' (0)

Geen reacties

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):