info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Inhaalslag: Nieuw design Cafe het Centrum

Gepost in: Portfolio

De website van het kleinste cafe van Horst is vernieuwd. Een nieuw design en sneller up-to-date is het doel. De site wordt super goed gevonden in de zoekmachines door de geweldige structuur en inhoud van teksten. Ik zou graag willen vertellen dat ik deel uit heb gemaakt van iets van dat alles. Maar helaas. Omdat de externe codeklopper de tijd niet kon vinden om de site aan de hand van mijn ontwerp te realiseren is door de eigenaar gekozen om iemand anders de site te laten maken. Marc Overes uit Venlo-Blerick, eigenaar webdokter.eu en DivviD - onestopmediashop.

Nieuwe ontwerp versus huidige ontwerp

Zoals sommige weten ben ik al 2 jaar werkzaam bij het kleinste cafe van horst, Cafe het Centrum. Na een jaar eens voorgesteld dat ik de site eens onderhanden wilde nemen en via een odpracht op school een goed begin aan kunnen maken. Na een lange tijd werd er toch maar een externe codeklopper erbij gehaald die de achterkant van de site zou doen. Aan mij de taak om het design van de site te doen.

Toen dat eenmaal klaar was, had de codeman geen tijd om alles fatsoenlijk af te maken en stond er een halve site. Tsja zo kon de site ook niet goed up-to-date gehouden worden. De eigenaar Jan Joosten heeft ervoor gekozen om iemand anders de site dan maar te laten maken. Dat was dus Marc. Iemand met veel verstand van zoekmachinemarketing en productverkoop online.

Toen de site eenmaal online was schrok ik toch ff. Wat schepte mijn verbazing. Er was nagenoeg niets van mijn ontwerp over. Ik vond het zelfs niet meer mooi. Na wat navraag was er eigenlijk geen reden, maar Marc had zich gefocust opde vindbaarheid en de structuur van de site. Logisch natuurlijk, maar had dan aan mij gevraagd of ik samen met hem het design erin wilde maken, dan hadden we 2 vliegen in 1 klap geslagen. Vandaar dat ik in een eerder bericht zei dat hij eigenwijs was.

Bekijk deze vergelijking. Ik hoor graag wat jullie ervan vinden. Laat horen. Laat horen. Ik ben alleen benieuwd naar het ontwerp, niet naar de inhoud. Dat is wel degelijk beter in de nieuwe site.

Screen capture van de oude site van Cafe het Centrum

Screen capture van de huidige site van Cafe het Centrum

Top

Reacties op 'Inhaalslag: Nieuw design Cafe het Centrum' (3)

Door: David op dinsdag 23 September 2008 11:09
design van de oude was veel beter, leuker, persoonlijker en frisser...

SEO enzo zeg ik verder nix van...
Door: Lotte op dinsdag 28 Oktober 2008 22:46
Wij vonden het oude ontwerp mooier en inderdaad frisser van kleuren.
Niet te vergeten overzichtelijker en beter passen bij het kleinste nostalgische cafe in het centrum van Horst...Erg jammer..
Door: Sander op zaterdag 31 Januari 2009 15:00
De SEO is zo goed dat je zelfs link niet goed plaatst. Zie hier de link met een , (comma) ipv . (punt).

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):