info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Hollands bezoek in Turkije deel 2

Gepost in: Stage

Daar is ie dan eindelijk weer. Een hele week was het stil maar nu kom ik met alleen maar geweldige verhalen over Turkije en haar pracht. Deze week stond namelijk in het teken van de aankomst van mijn lieve mama dus deze moest alles te zien krijgen wat Turkije aan schoonheid bezit. Daar hoorde geschiedenis, auto rijden, paragliding, Turkse keuken en de Turkse taal zeer zeker bij.

Dit is deel 2 van de historische week. Deel 1 gaat over de vrijdag, zaterdag en zondag. Deel 2 zal de overige dagen voor zijn rekening nemen.

Het was inmiddels maandag, een gewone normale dag. Vandaar dat ik ook gewoon ben gaan werken, ik moest toch aan mijn stagedagen denken. Mam heeft de hele dag Turkse mannen gek gemaakt in het centrum. Kumluça is groter dan ze dacht aangezien ze bijna verdwaald was.

De dinsdag was ook gewoontjes. Ook gewoon gewerkt. Hier was de avond erg interessant. We zijn namelijk naar een hamam in Antalya geweest. Een heerlijk vertoeven met sauna, scrub en massage. Gestresst erin gaan en herboren eruit komen. Absolute aanrader als je in Turkije bent.

De woensdag was een busdag. Na het werk wilden we naar Antalya om de vrienden van mij van het marathonweekend gedag te zeggen en samen met hun de stad te verkennen. Maar als het aan de weergoden lag kwam daar niks van in. Het heeft 24 uur achter elkaar geregend. Water, water en nog eens water! Overal!

Maar…we lieten ons daar natuurlijk niet door afschrikken en zijn toch met de bus vertrokken. Eenmaal in Antalya zijn we naar het ‘depoot’ vertrokken, een MEGA groot winkelcentrum. Net zoiets als Mygros, maar dan alles op 1 etage. Hier heb ik toch maar even een regen/wind jack aangeschaft aangezien het toch wel slechter weer aan het worden is. Ben blijkbaar toch met iets te goede moed vertrokken. Ook de blouses moesten er aan geloven. Een donkerrode en een babyblauwe blouse zijn toegevoegd aan mijn werk garderobe.

Eenmaal na half 7 tijd voor wat te eten, ik had inmiddels weer honger gekregen. Na 25 dagen ramadan heb ik inmiddels wel een behoorlijk ritme opgebouwd, maar honger blijft honger. Na het eten HEEL hard moeten haasten. Om 9 uur vertrekt namelijk de laatste bus naar Kumluça. Aangezien we die MOESTEN hebben, was het dus bus in, bus uit, tas halen, bus in, bus uit, rennen!, op tijd komen, bus naar Kumluça. Ibo was zo vriendelijk geweest om voor ons uit te rijden en de bus tegen te houden, omdat wij de tassen nog moesten halen. Anders hadden we een groot probleem. Om 21:15 werd onze reis voortgezet.

Woensdagavond was een mooie avond voor Turkije en Nederland. Galatasaray, de club van Erik Gerets en PSV, de club van Ronald Koeman waren in Poule C in de Champignons League tegen elkaar uitgekomen. Na een slechte eerste helft (1-0) en een super tweede helft is de eindstand 1-2 verdiend. Woehoew, dat vonden die Turkse vriendjes van mij niet zo vet, ze zouden smsen bij elk doelpunt dat Turkije zou maken. Na het eerste smsje bleef ik optimistisch en kon in de tweede helft de avond prachtig afsluiten met een smsje met de overwinning voor PSV.

Donderdag was alweer de laatste dag van het Hollandse verblijf in Turkije van mij mammie. Na een goede nachtrust nog snel de laatste inkopen gedaan en haar naar het vliegveld in Antalya gebracht. Mam, ik hoop dat je net als ik een super week hebt gehad en tot over 3 maandjes. En pap, jij bent eind November aan de beurt om het geweldige Turkije te ontdekken.

Top

Foto's van 'Hollands bezoek in Turkije deel 2' (6)

 1. Hamam
  69x bekeken

  dsc02728-800.jpg
 2. Mam en Mevlut
  144x bekeken

  dsc02728-800.jpg
 3. Mam en Tonnie
  96x bekeken

  dsc02728-800.jpg
 4. Mam en ik
  112x bekeken

  dsc02728-800.jpg
 5. Mam 3
  81x bekeken

  dsc02728-800.jpg
 6. Mam 4
  96x bekeken

  dsc02728-800.jpg

Top

Reacties op 'Hollands bezoek in Turkije deel 2' (2)

Door: Mam op zaterdag 21 Oktober 2006 19:04

Hallo daar,


Volgende week ga ik een stukje schrijven ,er lagen nog wat werkzaamheden te wachten die prioriteit hadden.


 


Ik vond het in een woord geweldig,en ben blij dat ik je gezien en weer geroken heb.Het zal nog lang zat duren.


bedankt alvast voor de gastvrijheid en gezelligheid.


Kus mam

Door: Petra op zaterdag 21 Oktober 2006 19:21

He mike wat leuk om te lezen hoe gezellig je het met je moeder gehad hebt. Ze zal wel genoten hemmen van het weer bij elkaar zijn.


Groeten,


Petra

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
 1. (verplicht)
 2. (verplicht)
 3. (verplicht)
 4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

 5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
 6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
 7. Onthoud mijn gegevens:
 8. E-mail mij de reactie(s):