info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

CSS Remix

Gepost in: Overig

Vandaag is het weer vrijdag. Einde van de week. Geen zin om diep de boeken in te duiken dus maar eens wat mogelijkheden onder de loep genomen om mijn site (en later dus ook andere sites) beter bezocht te krijgen.

Gisteren is de weblog trouwens uitgekomen op 100 unieke bezoekers. Erg mooi begin. Wil tegen het eind van Januari elke dag 100 unieke bezoekers hebben. Maar met v3 in de maak en interessante nieuwe berichten in overvloed moet dat helemaal goed komen.

CSS Remix
Ik vertelde zojuist dat ik op zoek was naar mogelijkheden om mijn weblog wat hoger geranked (positie in een zoekmachine) te krijgen. Nu werd ik door meneer Marc met een C gewezen op CSS Remix. Een website waar je je site kunt toevoegen als de website gemaakt is met pure XHTML en CSS. (Voor de niet-techneuten, CSS is de grootte en kleur van je LEGO blokjes, XHTML is de LEGO blokjes op de juiste plaats leggen) Dat was dus geen probleem aangezien ik al enige tijd met LEGO werk en dus mijn site mooi toe kon voegen.

Even een linkje aangemaakt daar en nu maar kijken wat er gebeurd met de bezoekers aantallen.

Top

Reacties op 'CSS Remix' (0)

Geen reacties

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):