info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Maasbree Kermis 2007

Gepost in: Vrienden

Het is inmiddels alweer even geleden, maar omdat het daar elk jaar zo gezellig is, wilde ik er toch even gebruik van maken om het nog even onder de aandacht te brengen. De Bree'se kermis is elk jaar super gezellig en een van de grootste kermissen met zoveel leuke bands. Zowel in de tent als in het cafe staan geweldige bands. Dit jaar hadden ze o.a. PPM, Rowwen Heze, Van Velzen en Neet Oet Lottum. Onze groep gaat elk jaar naar Cafe Niens.

...volgens de Cafe Nienssite:
Niëns biedt u optimale gastvrijheid maar is tevens gevarieerd, stijlvol, gezellig en flexibel. Er zijn verschillende zalen binnen ons partycentrum. De sfeervolle grote zaal en de kleinere tuinserre met geheel eigen karakter en royale tuin. Ideaal als eventueel verlengstuk van uw party. Uw kinderen vermaken zich ook opperbest, ze hebben hier volop de ruimte en ook nog een paar speeltoestellen tot hun beschikking.

Dit jaar was ik ook weer met AKEE op de zaterdag geweest. Hier stond de band: PPM. Een super gezellige coverband dat garant staat voor een spectaculaire muziekavond. Ook wij hadden het er erg naar onze zin. Niet voor niets dat we er als laatste uitgeveegd werden.

Wat niet normaal is dat ik de maandag er weer was. Ditmaal met de crew van het kleinste en gezelligste cafe van Horst "Cafe het Centrum". Alle medewerkers waren uitgenodigd om samen met Jan en Monique een feestje te gaan bouwen. Ditmaal was het aan de lokale band uit Maasbree, Khick.

Een superavond wat de foto's ook wel zullen zeggen. Geniet zoals wij ook genoten hebben. Op naar volgend jaar!

Top

Foto's van 'Maasbree Kermis 2007' (6)

 1. ppm op de achtergrond
  77x bekeken

  dsc02728-800.jpg
 2. zangeres ppm
  113x bekeken

  dsc02728-800.jpg
 3. nol, luc en ik
  110x bekeken

  dsc02728-800.jpg
 4. alweer crazy mark
  164x bekeken

  dsc02728-800.jpg
 5. the gang
  172x bekeken

  dsc02728-800.jpg
 6. wat?
  199x bekeken

  dsc02728-800.jpg

Top

Reacties op 'Maasbree Kermis 2007' (0)

Geen reacties

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
 1. (verplicht)
 2. (verplicht)
 3. (verplicht)
 4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

 5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
 6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
 7. Onthoud mijn gegevens:
 8. E-mail mij de reactie(s):