info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Halloween* bij Liesbeth's - het verslag

Gepost in: Vrienden

Sow, dat is alweer even geleden dat er wat te lezen viel. Ik moet mijn verontschuldigingen daarom ook maar aanbieden. Die zijn wel terecht. Ik ben zo druk in de weer geweest dat mijn weblog erbij inschoot.

Zoals ik dus voor het laatst op de 25ste vertelde dat het Halloween*-feest eraan zat te komen en het een griezelspektakel zou worden, was het niet te veel gezegd. Het was heel erg gezellig en de nodige mensen zijn flink aan het schrikken gemaakt.

Kastelein in Cafe Ronckenstein

De aankleding was erg netjes en zorgde voor een leuke en intieme griezelige sfeer die goed van pas kwam toen er afscheid werd genomen van Karin, die haar geweldige kwaliteiten ergens anders ging beproeven. Na heel veel jaar gewerkt te hebben bij Liesbeth's Grand Cafe, gaat ze nu als kastelein aan de gang in Cafe Ronckenstein te Reuver.

Halloween* - het Feest

Maar het feest zelf. Wat was het gezellig. Een kleine 150 man was er toch een kijkje komen nemen. Met muziek, prima sfeer en veel oud-collega's die al enige tijd niet bij Liesbeth geweest waren en hier veel aanspraak vonden, omdat zij ook deel van het personeel van Liesbeths Grand Cafe zin geweest. Toch werden de aanwezigen helaas door de opening van een nieuw cafe in Horst toch nieuwsgierig en gingen deze kijken bij Blok 10.Hierdoor was het tegen half 2 al grotendeels leeg aan het lopen, maar wij hebben voor ons gevoel een uitstekend presatie geleverd en een griezelig, intiem en heerlijk gezellig feest neergezet. Een prima opening van het Uitdaging-seizoen en een intiem afscheid van Karin bij Liesbeths Grand Cafe.Top

Reacties op 'Halloween* bij Liesbeth's - het verslag' (0)

Geen reacties

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):