info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Met luisteren kun je geld verdienen

Gepost in: Algemeen

Zoals je misschien wel gemerkt hebt blijft ‘Trendensity by Mike van Hoenselaar’ continu veranderen. Elke vorm van verandering wil niet zeggen dat het een positieve verandering is. Daarom vraag ik regelmatig om de mening van bezoekers. Ik luister goed naar het hoe en waarom mensen dingen lastig of niet goed vinden werken. De afgelopen weken heb ik daarom aan de hand van die meningen enkele dingen veranderd.

Ik verander bepaalde aspecten om verschillende redenen. Zo kan het voorkomen dat er ongewild reacties aangemaakt worden. Daarvoor is er een captcha gemaakt. Dat is een plaatje met letters (6 in dit geval) die een machine niet uit kan lezen, maar een mensen wel. Zo krijg ik alleen maar reacties op de weblog die ook zinnig bedoeld zijn.

Voorheen waren er verschillende mensen die regelmatig een reactie plaatsten, deze bezoekers moesten continu hun gegevens invullen als ze een reactie in wilde vullen, nu is hiervoor een handige optie voor aangemaakt. Vink het hokje van ‘Onthoud mijn gegevens’ aan en je hoeft nooit meer je gegevens opnieuw in te tikken.

Ook is het altijd fijn als er een discussie ontstaat aan de hand van jouw reactie, dat het wel fijn is als je dat ook daadwerkelijk weet en hier weer op kan reageren. Voor deze gelegenheden is er de mogelijkheid om de optie ‘Email mij de reacties’ mogelijkheid aan te vinken bij het plaatsen van een reactie.

Verder heeft er een grote switch op abonnement gebied plaatsgevonden. Het is altijd fijn om te weten wanneer mijn weblog geupdate is. Zowel per categorie als per bericht.

Ik heb hierin voorzien door de bezoeker de mogelijkheid te geven door op 2 manieren te kunnen abonneren. Via mail en via RSS. Hieronder zie je mogelijkheden op basis van het type.

Abonneren via,
Mail
- Op de nieuwsbrief
- Op reacties van een bepaald bericht

RSS
- Op alle berichten
- Op de inleidingen van de berichten
- Op alle reacties
- Op 1 categorie
- Op reacties van een bepaald bericht

Verder was het zo dat de berichten niet of slecht gevonden konden worden. Er werd namelijk maar weinig doorgeklikt. Dus heb ik besloten om het grote beeldmerk sterk te verkleinen zodat het archief beter naar voren komt en hier meer gebruik van gemaakt kan worden.

Aangezien sommige mensen behoefte hadden aan een contact mogelijkheid om even gezellig met mij te kunnen babbelen, heb ik de mogelijkheid ingebouwd om met mij te skypen. Je ziet meteen of ik beschikbaar ben ja of de nee. Makkelijk snel en doeltreffend.

Voor een makkelijk en snel overzicht van alle berichten, foto’s en reacties kun je gebruik maken van de statistieken pagina.

Verder zijn er op dit moment geen grote veranderingen, veel plezier ermee en heb je een tip, opmerking of gewoon wat te zeggen, schroom niet om het te zeggen. Stuur een mail en je krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord terug.

Top

Reacties op 'Met luisteren kun je geld verdienen' (1)

Door: Hasbuz op maandag 17 December 2007 20:09
Ziet er leuk uit. Ik zou zeggen hou je aan de verandering.

Groetjes,
Geld Verdienen - HasBuz.NL

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):