info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

IMD een raadsel voor OC Fontys afdeling

Gepost in: Fontys

Ok ik stond versteld van het mailtje dat ik zojuist heb mogen ontvangen van de teamleider van studentenmedewerkers van de Fontys, Dhr Roy Malewicz.

Ik had op 23 november een mail zijn kant op gedaan met het verzoek over informatie van de OC(OnderwijsCommissie). Ik zeg daarin dat ik een 3e jaars leerling ben aan de Fontys Hogescholen te Eindhoven, met als opleiding IMD (ICT Media Design). Ik krijg het volgende terug:

Excuus voor mijn late reactie, maar ik heb bij verschillende teamleden navraag gedaan over je opleiding IMD, maar er ging geen lampje branden. Van welk instituut is dit een onderdeel?

Sorry, maar ff het volgende:

 • De OC vertegenwoordigd alle studenten en weet niets af van IMD?
 • IMD honderden studenten heeft en geen 1 is ooit in aanraking geweest met het OC?
 • De OC zit in dezelfde stad EN in hetzelfde gebouw (R1), hoe wil je dit missen?
 • Zelfs na navraag bij collega's weet niemand wat IMD is, hoe erg is het dan met kennisdeling binnen Fontys?

Neemt deze beste man wel eens de trap of de lift naar hogere verdiepingen (afgezien van verdieping 1, de kantine)?? Ik weet het kamer 0.98 niet echt bij de juiste trap is, maar al het bestuur van Fontys zit op de 4de verdieping, ik neem aan dat iedereen binnen Fontys daar wel eens komt. En verhip dan is het nog 50 meter lopen naar alle IMD lokalen...

Ik zie het maar weer als 1 van de dingen die ik aan ga scherpen in februari 2007 als ik terug ben uit Turkije. IMD op de kaart zetten :p

Top

Reacties op 'IMD een raadsel voor OC Fontys afdeling' (5)

Door: Giel berkers op donderdag 11 Januari 2007 12:33
lol

Maar goed, dit wisten we toch al lang van Fontys?
Door: Mike van hoenselaar op donderdag 11 Januari 2007 12:39
True, maar dit is toch net ff anders dan roosters niet op tijd of verkeerde communicatie. Dat is elke keer Fontys->Student. Ook is bekend dat Fontys->docent ook regelmatig mis loopt, maar dat Fontys->Fontys OOK mis gaat. Ja sorry maar dan zit er toch iets ECHT niet goed.
Door: David op donderdag 11 Januari 2007 14:38
ja inderdaad schandalig... maar nog lang niet zo erg als die verdomde copyshop die 50 euro vraagt voor het printen van een verslag...
(dat kost me nl. geld en da's klote... )
Door: Funzy op donderdag 11 Januari 2007 17:24
Laat ik hier maar niks aan toevoegen. Is er eigenlijk al meer duidelijk over de minors? Nee, he. Dus wordt het weer een of andere @#$%^&* minor. Heerlijk zo'n school, het ergste is dat we het alleen uitzingen voor dat papiertje.
Door: Mike van hoenselaar op woensdag 17 Januari 2007 21:37
Inmiddels een mail van de OC gehad met duidelijke uitleg, dus het kan wel, maar het moet helaas vaak met een omweg. Dit is vaker bij communicatie. Het kan allemaal wel,alleen niet zo effecient mogelijk.

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
 1. (verplicht)
 2. (verplicht)
 3. (verplicht)
 4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

 5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
 6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
 7. Onthoud mijn gegevens:
 8. E-mail mij de reactie(s):