info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com

Gratis Windows XP licentie te koop

Gepost in: Overig

Als je echt graag van je Windows XP serienummer af wilt moet je gewoon doen wat deze beste man gedaan heeft.

Je biedt op internet (speurders.nl, marktplaats.nl, ebay.nl) je Windows XP versie (met CD en al natuurlijk) aan. Waarna je dan niet zoals normale verkopers een cover van Windows XP of een advertentieplaatje gebruiken...neeheeej. Je gebruikt de stickers met de licentiesleutels. Dan denkt iedereen tenminste dat het een echte versie is.

XP serienummer nooit zomaar weggeven

Nou zullen sommige zeggen, ja dat is toch goed wat hij gedaan heeft. Klopt! Ze zullen vast echt zijn, maar beste mensen, het Windows XP serienummer die op die stickers staan kan eenieder gewoon kopiëren(oftewel overschrijven) en zelf gebruiken.

Windows Xp serialnumbers

In het geval van de online wereld download je een Windows XP Home versie van het internet (niet legaal btw) en gebruik je een van deze serienummers op de stickers, tijdens de installatie invullen, et voila, een werkende legale Windows XP versie.

Dus beste verkopers, verenigd u en zorg dat u geen serienummers van spellen, programma's, etc in een plaatje aanbiedt bij een verkoop. Met de steeds groter wordende markt van de downloadindustrie is het desbetreffende programma makkelijk te downloaden en met een serienummer die gratis gegeven werd door iemand anders ook nog een ineens een legale versie.

Serienummers in hoesjes in winkels

Ook in de offline wereld gaat dit zo, je loopt een winkel binnen, kiest je favoriete game uit, opent het hoesje waar (volgens mij tegenwoordig niet meer) de handleiding in zit en daar staat het serienummer, even noteren, thuis het spel downloaden en registreren. Dank je wel Intertoys voor het gratis spel.

Retourneren en verkrijgen van serienummers

Of nog zoiets, het binnen 3 dagen terug brengen van games. Lachertje toch. Je koopt een spel, gaat naar huis,kopieert het spel(noteert serienummer) en brengt het terug met de mededeling dat het niet werkt. Je kreeg een foutmelding.

"Zoek dan maar een nieuwe uit", krijg je te horen. Ok je twee na favoriete game is aan de beurt. Mee naar huis en kopieren maar (wederom serienummer opschrijven). En verrek (zogenaamd) weer een foutmelding, weer terug. "Mevrouw, dit spel werkt ook niet. Het zegt dat mijn grafische kaart niet sterk genoeg is. "Is er een nieuwer spel dat minder van mijn computer vraagt?" Je loopt uiteindelijk weg met de mega gave Command and Conquer verzamel CD met alle spellen over 10 jaar. Die doet het natuurlijk wel, de spellen zijn al 10 jaar oud. Wederom bedankt Intertoys.

(via Planet Multimedia)

Top

Reacties op 'Gratis Windows XP licentie te koop' (1)

Door: Geja op vrijdag 21 Juni 2013 14:50
Hoi heb jij nog een geldige licentie van Windows XP voor mij.

Geja Klaver

Top

Reactie toevoegen

Reactie plaatsen
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. [url=http://www.link.nl]omschrijving[/url]

  5. Notice: Undefined index: captcha in /srv/home/mikevanhoenselaarnl/domains/mikevanhoenselaar.nl/htdocs/www/bericht.php on line 402
  6. Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen dient u eenmalig hieronder de letters abcde in te vullen.
  7. Onthoud mijn gegevens:
  8. E-mail mij de reactie(s):