info[at]mikevanhoenselaar.nl

follow MikevHoenselaar at http://twitter.com
Er zijn 12 berichten gevonden

Zondagraadsel #8 // Cijfers

Gepost in: Humor

Deze week weer een normale zondagraadsel. De 'Easter Egg'-versie van vorige week is toch niet helemaal goed opgemerkt volgens mij. Er is 1 iemand die hem gevonden heeft. Dat terwijl het bericht meer dan 50 keer bekeken is. Valt me nog tegen eigenlijk.

De oplossing ga ik niet geven, er ...

Week 7 bij WebsDesign // Venrays voorjaarsdictee

Gepost in: Stage

Alweer 5 dagen erop zitten bij WebsDesign. Die stage gaat me toch snel kan ik je zeggen. Deze week was het vooral het voorjaarsdictee van Venray wat een leukst was om aan te werken, een mooie combinatie van de IMD-peilers. In plaats van onderzoeken en saai tekst blijven typen eens lekker spellen ...

Zondagraadsel #7 // Easter eggs

Gepost in: Humor

Zelfs op paaszondag doen we aan een zondagraadsel. Voor iedereen inmiddels al bekend. Anders kun je ze in het zondagraadsel overzicht even nalezen en oefenen. Deze week was het Yvette die al snel het juiste antwoord had gegeven. Super.

Oplossing zondagraadsel #6 // Leeftijd van 3 zon...

Slechte presentatie vs. Duidelijk verhaal

Gepost in: Klaag maar raak

Ik heb weer wat gevonden. Ik ben blij dat steeds meer mensen het gaan zien. Inmiddels na dood aan powerpointpresentaties het derde bericht wat ik doe om slechte presentaties in het daglicht te zetten. Het is blijkbaar nog steeds nodig. Ditmaal gaat het vooral over de boodschap vs. de presentatie ...

Week 6 bij WebsDesign // Arcen.nl

Gepost in: Stage

Nou dat was me een stageweek. Veel knopen doorgehakt, dat wel. Deze week was het arcen.nl dat mijn tijd bij WebsDesign (Webs zoekt nog medewerkers!) in beslag nam. Deze week was het namelijk de week dat arcen (Frank Heinemans, van Heinemans Communicatie) de doorslag moest geven voor het Interacti...

Zondagraadsel #6 // Leeftijd van 3 zoons

Gepost in: Humor

Het is weer zondag. Je weet inmddels na 5 keer zondagraadsel, wat dat betekent. Tijd voor opnieuw een breinbreker. Vorige week was het meneer Rudi die het raadsel goed had. Heel goed. Laten we eens kijken wie het deze week het goede antwoord kan geven.

Oplossing zondagraadsel #5 //...

Week 5 bij WebsDesign // Bedrijfsweblog

Gepost in: Stage

Een lange week bij Webs achter de rug. Hele veel moeten typen en lezen. Onderzoeken duurt lang wil je dat grondig doen. Toch ook nog tijd over gehad voor websiteanalyses, een flash banner en wat copywriting.

Websiteanalyses Bakeplus en WorldPresent
Ik maak er een sport van om ...

Zondagraadsel #5

Gepost in: Humor

Inmiddels komt het wat op gang die zondagraadseld. Erg leuk. Ik merk wel dat de meningen verdeeld zijn over de inhoud het raadsel. Maar ik zal kijken of ik voor deze week een betere kan beschrijven.

Oplossing zondagraadsel #4 Een goede bijdrage deze week. Blijkbaar doet wielrennen h...

Optische Illusies op YouTube

Gepost in: Overig

Inmiddels is de maandaglink al lang niet meer voorbij gekomen. Ik heb al eerder gepost over dit machtige fenomeen van gezichtsbedrog. Maar nu wil het toeval dat ik op YouTube heel erg leuke voorbeelden vond van optische illusies.

Het menselijk brein is toch maar een raar iets <...

Week 4 bij WebsDesign // Bedrijfsweblog

Gepost in: Stage

Wat vliegt de tijd, inmiddels zijn er in het internet marketing bureau, WebsDesign te Venray al 20 daagjes hard gewerkt. Deze week was voor mij vooral aan mijn eigen stageproject werken, mijn Plan van Aanpak is hiervoor goedgekeurd. Verder heb ik een handleiding geschreven voor zinkwacht.nl, een ...

MailmyDisc: Het ruilen van je DVD collectie

Gepost in: Overig

Hoe vet zou het zijn om je DVD's en CD's die je nooit meer draait of bekijkt te ruilen. Daarvoor in de plaats krijg je voor 1 euro DVD's en CD's die je wel wilt! Een super DVD/CD ruilservice. En hoe kan het dat ik hier nog nooit van gehoord heb als filmfreak.

Vroeger was muziek en fi...

Zondagraadsel #4

Gepost in: Humor

Jammer dat er zo weinig animo is voor de zondagraadel. Inmiddels alweer versie 4. Kom op mensen jullie houden toch ook wel van raadsels?

Oplossing zondagraadsel #3 Helaas geen reacties op het zondagraadsel #3 van vorige week. Er werd gevraagd naar de leeftijd van Koen en Frank. Na w...